2777
2789
عنوان

چن تا کتاب تو سبک شازده کوچولو بگین

215 بازدید | 52 پست

چن تا کتاب که حس‌مثبت داشته باشن و از درون حالتو خوب کنه معرفی کنین 

شازده کوچولو خیلی خوب بود 

کتابایی تو این سبک و با بیان ساده ولی دلنشین

ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

یکی هست اسمش اینه پسرک،اسب،بوف کور و روباه.....شاید اسمارو پس و پیش گفته باشم😅

یکی هم بود فکر کنم پاندا و اژدها کوچولو بود

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

مجموعه آنشرلی هم به نظرم وایب خوبی داره

فکر کنم دختری که ماه را نوشید

و 

پاستیل های بنفش یه نمه شبیه باشن

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
یکی هست اسمش اینه پسرک،اسب،بوف کور و روباه.....شاید اسمارو پس و پیش گفته باشم😅یکی هم بود فکر کنم پا ...

اون پسرک ... چیز جالبی نداشت اصلا 

دو خط بود فقط 🤣🤣یادم رفت کلا چی بود 

هری پاتر خوندی تو ارزش خوندن داره؟

ممنون خوندنی هستن؟

بله 

فقط پاستیل های بنفش اون وسطا یکم حوصله سر بر میشه

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
فیلم هم بگین ممنون میبینم آخر شباولی چون همش کار دارم دیگه کتاب صوتی دانلود میکنم و کارامو انجام مید ...

اسم کتابا رو هرچی فکر میکنم یادم نمیاد چون کوچیک بودن و یه دوره ای تندتند میخوندم حتی داستانا رو هم خوب یادم نیست.

میخوای پادکست گوش بدی کتابخانه نیمه شب رو گوش کن عالیه هم خود داستان هم نحوه ضبط و صدای راوی.

فیلم penelope2006 و cinderella story 2004 و enchanted 2007 یه حس خوبی دارن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
2809