2777
2789

اصلا محدود نیستم ولی چون درونگرام خودم خودمو محدود کردم واقعا جالبه🫠

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

نداشتن بچه تنها مشکل منه 

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

من:

چند سالته ؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیرون نباید برمچادر باید بذارماینستا نیابد داشته داشته باشم

منم مجرد بودم مثل تو بودم اجازه هیچ کاری نداشتم خودت ناراحت نکن عزیزم تو اینستا هم هیچ خبری نیست بزرگ که شدی سنت رفت بالا دیگه برای کسی اهمیت نداره که بخاد کنترلت کنن الان چند سالته گلم 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
بجای من برو تفریح! کافه! گردش!

خب چیکار بکنم. برم بشینم بیرون درو دیوارو نگاه کنم بعد برگردم خونه؟ هعی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏

خیلی مشکل دارم از اول که چشم باز کردم تو خانواده ای بزرگ شدم که اصلا اهمیت نداشتم واصلا مورد محبت قرار نگرفتم تا الان که ازدواج کردم نه شوهرم نه خانواده ش دوستم ندارن احساس تنهایی شدید دارم فقط از خدا میخوام صبح خودم وبچه هام اینجا نباشیم 😔

2810