2777
2789
عنوان

خانوما گند زدم به صورتم 😭

558 بازدید | 47 پست

ماسک خونگی مثلاً خواستم برای خودم درست کنم 

همون ماسک بود با سفیده تخم مرغ من خواستم از خودم یه شاهکاری نشون بدم که توش پودر زرد چوبه ریختم یعنی سفیده تخم مرغ رو با زردچوبه قاطی کردم 😥زدم تو صورتم روش کاغذ دستمالی گذاشتم بعد نیم ساعت که برداشتم دیدم شبیه موز شدم رنگ پوستم زرد شده الان هر چی می‌شورم نمیره چه خاکی بریزم سرم توروخدا کمکم کنید بی جواب رد نشین لطفا دارم دق میکنم😭😭😭

شیر رو امتحان کن با پنبه بکش به پوستت 

دیگه ماسک خونگی نزن سد دفاعی پوست رو خراب میکنه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
شیر رو امتحان کن با پنبه بکش به پوستت دیگه ماسک خونگی نزن سد دفاعی پوست رو خراب میکنه

شیر نداریم خونه باید به شوهرم بگم بخرره شوهرم منو به این حالت ببینه نمدونم چی فکر میکنه،😥

شیر نداریم خونه باید به شوهرم بگم بخرره شوهرم منو به این حالت ببینه نمدونم چی فکر میکنه،😥

فکری نمیکنه فقط میخنده و خاطره میشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
منم میزنم تابحال زرد نشده،با تونر یا می‌سلار واترم واتر تمیز کن، یا با گلاب و پنبه، ببین پاک میشه؟!؟

نیم ساعت روی صورتم موند الان برداشتم رنگ پوستم قشنگ زرد شده باشه امتحان میکنم 

ماست هم خوبه.

ماست اگر جوانه گندم داری یکم قاطی کن بزن صورتت 

بعد ده دیقه بشور.میشوره میبره رنگشو

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
2809