2777
2789
عنوان

بچه ها خدایی بیاید 🥺

191 بازدید | 23 پست

من خیلیییی چشم درد دارم، چشمامم تار نمیبینه کاملا واضح میبینم چشمام درد میکنه ۶ غروب رد میش سردرد شدید میگیرم حالت تهوع 

بیرونم میرم نور یهو به چشمم میخوره دارم کور میشم میدونید برای چیه؟؟؟؟؟

اگ‌میدونید بگید تا من وقت دکتر بگیرم دارم میمیرم 

نکنه چشم خوردم

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
شاید میگرن داری

یبار دکتررفتم 

گفت شاید میگرنه 

دارو یا هیچی نداد😑😑😑😑بعدم گفت عینک دودی برن دارم میمیرم اصن فقطم شبا سرم منفجر میشه

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
منم همینم فک کنم میگرنه

بدبختی کنکوریم هستم 

وقتم میره 

،خونه هم انقدددد داد میزنن بچه ها 

روانی دارم میشم صدا بلند میشنوم

بدبختی کنکوریم هستم وقتم میره ،خونه هم انقدددد داد میزنن بچه ها روانی دارم میشم صدا بلند میشنوم

وای دقیقا منم هم به نور هم به صدا حساسم

اوه کنکور هم داری سریعتر برو یه دکتر خوب

امیدوارم زودتر خوب شی  

وای دقیقا منم هم به نور هم به صدا حساسماوه کنکور هم داری سریعتر برو یه دکتر خوبامیدوارم زودتر خوب شی

اره 

مرسی عزیزم🥲نور ب چشمم میخوره دستمو میگیرم جلو صورتم

برو چشم‌پزشکی این جیزی نییت ک ما نظر عمومی و الکی بدیم تعلل نکن

حتما باید برم چند سری پاشدم رفتم‌عمومی چرت و پرت تحویلم داد دوتا سرم زد باز روز از نو روزی از نو

2809