2777
2789

من عاشق کتابم

من از بچگی کتاب خون بودم و حتی کتابخونه داشتم 

با مُهر خودم 

البته دلیل کتاب خون شدنم بابام بود ک همیشه کتاب 

دستش بود

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

من از بچگی بابام کتاب میخوند میومد با ذوق داستانشو‌برام تعریف میکرد از یه جایی به بعد برای اینکه بابامو تحت تاثیر بذارم کتاب میخوندم ولی به مرور جذبش شدم واقعا دنیای جدیدی رو پیدا میکنی اینجوریه که تو خونت نشستی با کتابای گابریل گارسیا میری کلمبیا با داستا یفسکی میری روسیه با کلیدر دولت آبادی میری بیابونای ایران تو چادراشون سرک‌میکشی …

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسته به اهدافی که دارید موضوع انتخاب کنید 

و کتابی را برای شروع انتخاب کنید که مفاهیم رسا و واضح 

و مختصر باشه 

برای شروع رفتن سراغ کتاب هایی که از واژه های سنگین بکار رفته شده برای مبتدی ها کسل کننده و نامفهوم هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
همین حس میخام چطوریه

حس جدا شدن از واقعیت رو‌برام‌داره من قوه تخیلم خیلی قویه وقتی کتاب میخونم جوری تصویر سازی میکنم انگار فیلمشو دیدم هنوز همای کتاب شوهرآهو خانم رو‌با گردن بلند و موهای کوتاهش یادمه یا وقتی کتاب جنایات و‌مکافات داستا یفسکی‌ رو میخوندم شب خواب میدیدم خودم یه پیرزنو کشتم تو کوچمون دفنش کردم 😁

من از بچگی بابام کتاب میخوند میومد با ذوق داستانشو‌برام تعریف میکرد از یه جایی به بعد برای اینکه باب ...

وای

منی که عاشق ژانر کلاسیکم و خودمو تو قرن 18 تصور می کنم و از خوندن کتابای چالز دیکنز و جین استین ذوق می کنم

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم . اگه بارسایی هستی ریپ نزن   
ی کتای معمایی جنایی معرفی میکنید؟🌷⚘️

کتابای مک فادن 

آلیس فینی 

آگاتا کریستی خوبن 

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
همین حس میخام چطوریه

سینوهه و تیمور لنگ رو حتما بخون

عایشه بعد از پیغمبر

کتابهای موریس مترلینگ مثل پرنده آبی، دروازه زندگی و مرگ

💯 این روزها بجای شرافت.... از انسانها فقط شر و آفت میبینی❗❗❗

من از بچگی دوست داشتم کتاب بخونم به خاطر اینکه ذهنم خالی میشه حس خوبیه و اینکه کلا دوست دارم 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
ی کتای معمایی جنایی معرفی میکنید؟🌷⚘️

خدمتکار 

راز خدمتکار فصل دوم خدمتکار 

سه شنبه گذشت 

بخش D

دیزی دارکر 

کتابای فریدا مک فادن 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
2810