2777
2789

دنبال دکتر خوبم اونجا 

رفتم پیش یکی 

بااینکه سزارین سومم هست ، گفت ۲۰ تومن هزینه جدا میگیرم 

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
وااا دیگه زایمان اول و دکتر میگیرهزندایی من رفت نیکان اقدسیه شکم سوم دکتر هیچی نگرفت فقط بیمارستان و ...

من شکم اولم نیکان اقدسیه بودم 

اینو میخوام برم آتیه 

نمیدونم چیکار کنم 🥺 دکتره خیلی هم خوبه ها . ولی لعنتی گفت دستمزد میگیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شکم اولم نیکان اقدسیه بودم اینو میخوام برم آتیه نمیدونم چیکار کنم 🥺 دکتره خیلی هم خوبه ها . ولی ...

من ماه پیش رفتم گلستان نداجا تو اتوبان صیاد

دکترم ۵گفت میگیره ولی خب چون دیر زایمان کرد بندناف پیچید دورگردنش بچه رفت تو‌دستگاه گفت دستمزد نمیخوام

۲۵تومن هزینه بیمارستانم شد دو شب بودم

2805
من ماه پیش رفتم گلستان نداجا تو اتوبان صیاددکترم ۵گفت میگیره ولی خب چون دیر زایمان کرد بندناف پیچید ...

چه دکتر بی مسوولیتی چرا دیر زایمان کرد؟؟

چه دکتر بی مسوولیتی چرا دیر زایمان کرد؟؟

من هفته ۳۵رفتم سونو‌گفتن یه دور پیچیده دکتره گفت عادیه خودش باز میشه من دکترمو عوض کردم رفتم گلستان اونم گفت ۳۸هفته بیا زایمان تو ۳۶هفته تکونام‌ کم شد رفتم بیمارستان گفتن ختم بارداری دکتره گفت نه مرخصش کنید هفته دیگه بیا

۴دور پیچیده بود دور گردنش موقع زایمان اصلا من ندیدمش مستقیم بچه رفت تو دستگاه یه هفته

کبود شده بود نفس نداشت بچم