نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
پدر کمرت درمیاد که. اول از همه رژیم بگیر. حذف هر نوع قند مصنوعی. از ساعت 6 عصر به بعد هم تا صبح فردا هیچی نخور جز آب. پیاده روی و فیتنس کار کن. مقاومتی برای شکم
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
پدر کمرت درمیاد که. اول از همه رژیم بگیر. حذف هر نوع قند مصنوعی. از ساعت 6 عصر به بعد هم تا صبح فردا ...
وای ممنونم
پس بده حلقه ؟
کاش نمی خریدم
بد نیست اما به نظرم بیشتر از ده دیقه مجموعش تو کل روز نباشه. مثلا 3 دیقه بزن یه دیقه استراحت کن اینجوری تا 3 یا 4 ست. هر روز نزن. یک در میان
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
واسه هرکسی ترک عادت فرق میکنه ، چجوریش با خودته ولی سعی کن کم کم حذفش کنیچون ورزش بدون رژیم و رعایت ...
دقیقا. من ورزش میکردم همه چی هم میخورم اینقد چاق شده بود حجیم شده بودم. الان ورزشو کمتر کردم با رژیم. بهتر جواب داده
از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...
باشگاه رژیم.........رو یکسال حساب کن تا تغییرات و احساس کنی
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....
ببین من ۳ ماه حلقه میزدم درست حسابی ها ؛ همه تعجب کرده بودننننن انقد خوب لاغر شده بودم فقط حلقه بزن ...
روزی چقدر می زدین ؟