2777
2789
کپسول ویتامین.Eرو با روغن کرچم قاطی کن شب به شب بزن به مژه هات بعد قطعش رشدش حتی بهتر میشه خواستی فق ...

وای مرسی😍😍😍

شما بدون کرچک میزنید؟!

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واییی خداکنه بشههه😭دوس ندارم فیبروز کنم همش دنبال ی راهیم پر شه

یه جوری پر بشه ک باورت نشه 

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹

2804
مرسی عزیزم انشالله فردا میخرم شروع میکنم اگ جواب داد میام تاپیک میزنم

حتما جواب میگیری 

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹

وای مرسی😍😍😍شما بدون کرچک میزنید؟!

بله من چون کرچک اذیتم میکنه نمیزنم البته خیلی موثره دو شب درمیون کرچکم میزنم 

فقط خیلی مم ویتامین بزن مثلا من ی کپسولش برای ی هفته حتی بیشتر بسمه 

صورتتو یوقت با ویتامین چرب نکنیا به فنا میرع 

الان ی ماه استفاده میکنم ماشالله بلند شده اما ضخیم نشده هنوز به اون حدی ک میخوام 

❤ من کاربر چشم درشته هستم ک فعلا تعلیقم ان شاءالله۲۸ابان بازخواهم گشت چقدر سخته تو کاربریه یکی دیگه باشی دوستان نشناسنت💔💔توروخدا بشناسیدم ❤

بله من چون کرچک اذیتم میکنه نمیزنم البته خیلی موثره دو شب درمیون کرچکم میزنم فقط خیلی مم ویتامین بزن ...

منظورت اینه ب صورتم نخوره؟

فقط ب مژه هام میزنم دگ

مرسییی برا مژه چیکار کنیم ؟ 😂 من روغن و... زدم به مژه هام و حس میکنم بخاطر همون چشمام ضعیف شد

جدی 😐🤦🤦

بخون تو همین تاپیک برا مژه هم گفتن

بخدا دوتا دونه قرص ال دی رو خورد کن پودر بشه با چند قطره اب مخلوط کن بزن به ابروهات ۲۰دقیقه بعد بشور ...

چندبار باید تکرارش کرد؟

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
مرسییی برا مژه چیکار کنیم ؟ 😂 من روغن و... زدم به مژه هام و حس میکنم بخاطر همون چشمام ضعیف شد

والا مژه چیزی نمیدونم 😅😅😅

2809