2777
2789
عنوان

همه پشمک ها رو شاباش کردم

165 بازدید | 18 پست

هی به شوهرم میگم اینقدررررر خوراکی نخر اینا سرطانه سرطانننن به این بچه خوبی نمیکنی دیگه کلا غذا میخوره به زور یه ذره از ترس من ...همش خوراکی خرت پرت آت اشغال خودش هم همین حوریه...بازم رفته بود خوراکی خریده بود من تو آشپزخونه داشتم غذا درست میکردم خیر سرم....تا دیدم ...دیوانه شدم ...تمام بیسکویتت ها اول پرت کردم کوبیدم تو دیوار له نشد گرفتم با دستم له له پودر کردم مثل شاباش ریختم تو خانه...بعد حتی پشمک هم خریده بود باز کردم عین شاباش پر پر کردم ریختم تو خانه ...دیگه مخ م‌ نمی‌کشه ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

شما اول به یه روانشناس مراجعه کن برای این رفتارهای نامتعادلت!

این همه منع کردن بیشتر باعث کشش میشه. این همه آدم از اینا میخورن هنوزم زنده و سالمن. حالا بچه شما هم هفته‌ای ماهی یه بار از اینا بخوره چی میشه مگه؟ مدیریت تغذیه بچه دست شماست. نذارید زیاد بخوره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اصلا هم پشیمان نیستم خیلی هم خوشحالم کیف کردم اینکار کردم...دلم خنک شد ....هی میگم نخر به جای این همه آن اشغال که میخری ماست بخر با پلو بخوره فلان چی خوبه آقا اصلا برو اجیل بخر اینهمه چیز مهم ...هرررر شب ها هر شب باید ۲تا کیسه خوراکی بخره شبی ۵۰۰ تومن ...تو این بی پولی بدبختی هیچ وقت از اینکارش دست نکشیده 

شما اول به یه روانشناس مراجعه کن برای این رفتارهای نامتعادلت!این همه منع کردن بیشتر باعث کشش میشه. ا ...

عزیزم هفته ای یه بار نوش جون شون بابا هرررررررر شب هررررررشب هررر روز بچه من حتی دیگه سیب زمینی هم نمیخوره فقط پفک چیپس بیسکوییت کیک پاستیل کوفت و اسمارتیز و لواشک ..‌‌‌‌‌‌بخدا میوه هم نمیخوره

عزیزم هفته ای یه بار نوش جون شون بابا هرررررررر شب هررررررشب هررر روز بچه من حتی دیگه سیب زمینی هم ن ...

خب شما و همسرتون اول در روش تربیتتون به توافق برسید. همو قانع کنید بعد الگوی تغذیه بچه رو عوض کنید.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

2810