2777
2789
عنوان

کشاورزاااا خیلییییی

54 بازدید | 7 پست

مهربونن 

ما تفریح رفتیم دشت 

رفتیم  یه جا زمین کشاورزی  گوجه داشت کلییی گوجه سبز دیدم دلم خواست بخورم اما فقط ازشون عکاسی کردم 

بعد انقد نگاه میکردم  خانمه گفت هر چی. میخوای بردار بخور سبز میخوای زرد میخوای قرمز میخوای فقط  بشور بخور (خودش داشت میچید پسرشم سبد هارو میذاشت رو فرغون برد که بار ماشین بزنن) 

منم یدونه برداشتم روم نشد 

پسرش اومد یه جعبه پررر  داد بهمون 

مامانم گفت خجالت میکشم اخه امسال برداشت ها زیاد سود نداشته گفت فعلا شما مهمونید شما واجب تری بهترین جعبشم داد 

خیلی دعا کردم سود به زمینشون بیاد شما هم دعا کنید ادمای ساده دل و پاک مهربونی بودن 

شاید یه روز گروهی رفتیم کمکشون

اینم یه عکس بماند یادگار 👇🏻👇🏻

تا اخر ابان ماه عروسی داریم کاربرا تا اون موقع پذیرای من باشید در همه لحاظ😵‍💫کاربری اولم  نیست 🦋 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نوری 😁😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا امسال گوجه خیلی خوب بوده

اینجا که اینجوری نبوده

تا اخر ابان ماه عروسی داریم کاربرا تا اون موقع پذیرای من باشید در همه لحاظ😵‍💫کاربری اولم  نیست 🦋 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نوری 😁😂

2804
گوجه کیلو ۵۰,۶۰ خوب نبوده

اووو اینجا کیلویی ۴۰تومنه 

همونم سود داده انشالله جیب کشاورز ها پر برکت باشه

ان شاءالله