2777
2789
عنوان

خانما شما از چه ذکری برای اومدن خواستگار و ازدواج حاجت گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 102 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم اره میخوام انجام بدم ولی شنیدم شرایط داره یکیشو میدونم که باید پاک باشم و غسلی به گردنم ن ...

نه عزیزم همیناست‌ با مداد بنویس 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
2805
خیلی ممنون مرسی ❤️❤️❤️

خواهش می کنم عشقم 

برا منم دعا کن 

رو بع قبله باش با وضو حتما 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
خواهش می کنم عشقم برا منم دعا کن رو بع قبله باش با وضو حتما

حتما عزیزم حتما 

بله چشم حواسم هست 

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️
عزیزم قران هست دیگه۳روزه ختمش

حاجت میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
انجام بده،میبینی نتیجه رو

یعنی نتیجه مثبت میشه بنظرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
اونو خدا میدونهتو بخون الان