2777
2789

لطفا بگین 

خواهشا راجب موضوع تاپیک فقط صحبت کنید ❤️

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️

منم میخوام بدونم

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

فقط میگن چله حق شناس جوابه 

سوره احزاب یا طاها‌ چهل روز 

دعای ربنا‌ هب‌ لنا‌ من ازواجنا‌،،،،،، ادامه اش بزن گوگل میاره 

آیه قرانیه‌ 

دعای رب‌ لا تذرنی‌ فردا‌ و انت‌ خیر الوارثین‌ ۷۰ بار  

و اینکه دو دعا رو مدام بگو 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
ذکری نگفتیم.الانم پشیمونیم.مجردی عیبش چی بود؟؟؟ذکری نگید.لذت ببرید

عزیزم خودمون بهتر میدونیم لذت ببریم یا نه 

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️

راسی 

نماز امام جواد عالیه من خیلی اعتقاد دارم بهش 

بخونی حاجت میده فقط نا امید نباش و ادامه بده 

نماز جعفرطیار‌ فوق آلعاده‌ لس 

نماز شب 

نماز یا لطیف 

نماز امام علی 

نماز امام زمان معجزه اس 

نماز حضرت زهرا. استغاثه‌

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
من با چله حق شناس حاجت گرفتم. و الانم میخام واسه خونه دار شدنم بخونم

رد‌‌خور نداره 

2810