2777
2789
عنوان

جواب کسی که آنلاین میشه سین نمیزنه

150 بازدید | 20 پست

ده روز بیشتره سین نمیزنه میدونم آنلاینم شده قبل اینکه بدونم آن شده دوباره نگرانش شدم پیامش دادم بعد پیامشو تو یه گروه دیدم فهمیدم این از قصد جواب نمیده نمیدونم چرا ناراحت شده شاید حرفی زدم ولی یادم نمیاد هنوز سین نزده حالا چی بهش بگم بگم رفتارت توهین امیزه یا ولش کنم؟ فقط بلاک نمیتونم رل نیسیم دوسیم معمولی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی افراد سرشون شلوغه باز میکنن میخونن بعد یادشون میره ج بدن. یبار دیگه پیام بده بازم اینطوری کرد بذارش کنار.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
2805
دوبار دادم اخه

پس ناراحتی شما واسش مهم نیست.‌بذارش کنار، یا اگر نمیشه رابطه نگیر تا خودش ارتباط بگیره بعد بهش بگو این رفتار ناراحتت میکنه

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
دیگه فکر نکنم جواب بده ده روز گذشته اخه

فک نکن بهت توهین شده مشکل از اونه که تربیت نشده 

2809