2777
2789
عنوان

پدرشوهرم زار زار گریه کرد

200 بازدید | 12 پست

پدرشوهرم خیلی مهربونه 

ازشهزستان اومد ی ماهی خونمون شوهرم اخلاقش گند شده بود وزورگویی وقلدری میکرد وچند باری هم دلوامون شد جلو پدرشوهرم 

پدرشوهرم رفت تو اتاق زار زار گریه میکرد 

انقدر ناراحتم کرد ک ۱هفته ای برای اینکا حالم عوض شه رفتم خونه مامانم 

الان شوهرم درست شده شده عین قبلش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر تو ناراحت شد?😢

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

آ ره شوهرم الان ک پدرش رفته اخلاقش خوب شده چرا جلو باباش انقدر بداخلاقی میکرد

چقد دلش نازکه🥺

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

آره چرا شوهرم جلو باباش قلدری وزور گویی میکرد

نمیدونم،چی بگم