2777
2789
عنوان

خواهرم میگه تو کلاسشون دوتا دخترن فقط 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 24 پست
برای ما هم برعکس بیشتر کلاسمون دخترا هستن رشتم زبان

روانشناسی و پرستاری هم دختراش بیشترن پسرا کمتر

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون اصلا دارک میشد😐

دوست من رفته سر کلاس مهندسی برق البته الان لیسانس فکر کنم تموم کرده بعد می‌گفت ترم اول فقط اون دختر بوده😂

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

نگفت رفتار پسرا چطور بوده باهاش؟

چمیدونم می‌گفت اولش که رفته یکی بوده استرس گرفته حس بدی داشته بعد دیده یه دختر اومده خوشحال شده نشسته حرف زدن 

فقط گفت یه پسرشون خیلی میاد جذاب بازی در بیاره ولی بلد نیست یکیش هم خیلی بچه خرخونه خواهرم محلش نمیده بدش میاد ازش

نگفت رفتار پسرا چطور بوده باهاش؟

گفت پسرا عادین انگار بعضیاشون مثلا خواهرشونه جوگیر نیستن بعضی هاش هم هول هستن