2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد پسری که با یه خانم با دو تا بچه ازدواج کنه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2086 بازدید | 187 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
فعلا که نکردم. میترسم

اگ میخوای اینکارو کنی خوب تحقیق کن راجب پسره بعد خودشم سنش خوبه شمام سنتون خوبه اگه تفاهم دارید چه اشکالی داره

همه ایناییکه الان دارن اعتراض میکنن اگه این اقا با سن 40سالگی بره خواستگاری یه دختر20ساله هیچکدومشون قبول نمیکنن کاری ب حرف بقیه نداشته باش ترستم بذار کنار

خب از اطرافبانم میترسم. اصلا وحشت دارم. همش میگم برو دنبال زندگیت. ول کنم نیست میگه اصلا غلط کردم او ...

من همیشه تو تاپیکات بودم

وحس میکنم این آقا خیلی دوس داره تورو

زندگی شما ب اطرافیان چ ربطی داره آخه

اگه دلته دس دس نکن

حسین عاقبت ب خیرااا♥                                                چی گفتی تو گوش زهیرااا♥                                             حب الحسین بگن بریرااا♥                                                  بردی دل از راهب دیرااا♥                               هجوم سائلان دور ضریح او مجابم کرد                           همه دیدند از او خیر و کسی نشنیده لا اینجا                                      امام رضا💚

اره میگن نمیخواد ازدواج کنه برای رابطه اومده و بعدش میره

خب مگه اون خانم محترم به اون سن رسیده هنوز نمیتونه تشخیص بده کی واقعیه کی فیکه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

منم یه مورد دیدم پسر ۲۵ سالش بود 

خانمه دو تا پسره ۱۸ ۱۹ ساله داشت! 

خانمه از شوهرش طلاق گرفت با این پسره ازدواج کرد

الانم دارن زندگی میکنن 

هر روز یک سلام هدیه به اباعبدالله ❤ دختر جتگل‌های گیلان  

نظری ندارم

زندگی خودشونه، فقط امیدوارم با منطق جلو برن تا بعدا تو رابطشون شکست نخورن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اگ میخوای اینکارو کنی خوب تحقیق کن راجب پسره بعد خودشم سنش خوبه شمام سنتون خوبه اگه تفاهم دارید چه ا ...

فعلا که تا دی که سالگرد همسرمه که هیچ. بعدشم ببینم چی میشه. من هنوز دلم با همسرمه. درسته زیر خاک ولی عاشقشم. اینم دوست دارم خب. یه زمانی عاشقش بودم براش میمردم اونم همینطور. سرنوشت غم انگیزی دارم. دخترم یکسالشه فقط چند ماه باباشو دید. دارم میمیرم از غصه

از این دعا ها به ما هم بگید بخونیم به خدا با این روش بریم جلو شهرمون داره پس رفت میکنه پسر درست حسابی پیدا نمیشه آدم خودشو بندازه😁😁😁🤣🤣🤣🤣

حداقل نترشیم🤣🤣🤣🤣

2809