2777
2789
عنوان

خجالت نکش 2 چرا انقدر چرت بود😕

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 60 پست
اگه قتل و کشتار دوست داریسریالهانیبالدکسترفارگواینها سریال‌های چند فصلی هستمینی سریال جناییموشمری از ...

قتلو کشتار چیه بابا فقط فیلم معمایی جنایی دوس دارم ممنون بابت معرفی 

🎯🤍☝️

چه اونی که دومتر قد داره چه اونی که نصفش زیر زمینهتوی قسمت 2 یا 3 بوذرشید رسما شیک میزد

ندیدم خدا را شکر

بله به جای طنز بدآموزی کامله

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا من و شوهرم هم سلیقه‌مون همین جوریه. با دیکتاتور خیلی حال کردیم. طنزهای قدیم رضا عطاران رو دوست ...

طنزای قدیمی خیلی خوب‌ بودن من بزنگاه، متهم گریخت، ساختمان پزشکان و... رو خیلی‌ دوست دارم :) یا حتی سریال دست بالای دست خیلی خوب و سرگرم کننده بود

قتلو کشتار چیه بابا فقط فیلم معمایی جنایی دوس دارم ممنون بابت معرفی

همون رازآلود که معرفی کردم معمایی جنایی هستن

از اون لیستی که گفتم

مینی سریال  معمایی جنایی

موش

مری از ایست تاوون😍😍😍

اشیا تیز😍😍😍😍

تظاهر

مرد بلوطی

اینه سیاه

دفاع از جیکوب

زیر پل

فیلم هم رازآلود معمایی جنایی

زنی پشت پنجره

دختری در قطار

شاتر ایسلند

چهره پنهان

بدن

مهمان نامریی

بهترین پیشنهاد

2805
من فسیل هم خیلی دوست نداشتمیک کپی صعیف از نهنگ عنبر بود

من فسیلو فقط بخاطر حال و هوای قدیمی‌ش دیدم چون عاشق فیلم و سریالاییم که درباره زمان های قدیم هستن...

و سرگرم کننده هم بود

تو مایه‌های فسیل هست؟من تو همه فیلمای ایرانی طنزی که دانلود کردم بنظرم یه فسیل ارزش دیدن داشت البته ...

تگزاس۳ هم اکران آنلاینه

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔

من خودم سال گربه رو دوست داشتم چون هم سکانس بد نداشت هم اینکه مث اکثر فیلمای طنز غم در قالب طنز نبود ودرکل خنده دار بود خیلی باحال بود من از این سبک خیلی خوشم میاد

اما هتل و تمساح خونی و خجالت نکش۲ اینطور نبودن و دوستشون نداشتم

تگزاس ۳ هم‌چرت بود حرف های🔞داشت توش و هم خیلی سوتیییی داشت و معلوم نشد که برادر الیس چی شدش

میگف دیگه چه بلایی مونده سرمون بیاری پرستارمیومدمیگف بارداری😐🤣میگف چکارکردی میگف اتفاقی بوده افتاده🤣

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
من عاشق فیلم شادروان هستم 100 بار دیدمشبازم ببینم خوشم میاد و میخندمدینامیت و سگ بند هم خوب بودن

فیلمای برادران سهیلی هرچی بازی میکنن عالیه هردوتاش 

مخصوصا اونی که توفیلم گشت ارشاد بود خدایی هم بازیشون عالیه هم جذابن اسماشون یادم رفت ولی فیلمایی که بازی کردن 

گشت ارشاد و لاتاری

اون یکی دادش هم شادروان و اقازاده که البته من اقا زاده رو نتونستم تا اخر ببینم بازی این پسره که بی نقص بود 

2809