2777
2789
عنوان

خجالت نکش 2 چرا انقدر چرت بود😕

817 بازدید | 60 پست

مدتهاست میخوام ببینمش فرصت نشد برم سینما حالا که اکران آنلاین شد دانلودش کردم تا نصفه دیدم‌ دیگه نتونستم بشینم پای تلویزیون انقدر که بی محتوا و آبکی بود...

چرا سینما انقدر داره به سمت ابتذال و بی‌محتوایی میره؟؟

میخواستم برم سینما زودپز رو ببینم ولی دیگه سمت فیلمای جدید ایرانی مخصوصا تو ژانر طنز نمیرم😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

منم طنز دوس ندارم بخاطر همین

سخته بشینم ی فیلم طنز نگاه کنم و خوشم بیاد و بخندم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

زودپز قشنگه ولی خب سینما همش داره به جای پرت میره

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

فیلم‌ها شده رقص و بدمستی

هیچ محتوایی نداره

صبحانه با زرافه ها که گفتن افتضاحه بدون یک پایان مشخص

زودپز هم دخترم رفت گفت بد نبوده. از نظر دخترم که هتل خوب بوده زود پز بد نبوده، یعنی از نظر من خوب نیست

یه فیلم خوب و طنز بگین دانلود کنم ☹️قشنگ باشه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
منم طنز دوس ندارم بخاطر همینسخته بشینم ی فیلم طنز نگاه کنم و خوشم بیاد و بخندم

ببین طنز بد نیست ولی فیلم طنزی که قوی باشه خیلیی کمه، مخصوصا تو فیلمای ایرانی.. من خودمم زیاد طنز نمیبینم ولی مثلا دیکتاتور رو که دیدم خیلی خندیدم و خوشم اومد (خارجیه)

فیلم‌ها شده رقص و بدمستیهیچ محتوایی ندارهصبحانه با زرافه ها که گفتن افتضاحه بدون یک پایان مشخصزودپز ...

هتل خنده دار و جالب بود ولی دقت کردی اکثرا دارن خیانت را عادی سازی میکنند؟!

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
ببین طنز بد نیست ولی فیلم طنزی که قوی باشه خیلیی کمه، مخصوصا تو فیلمای ایرانی.. من خودمم زیاد طنز نم ...

من عاشق فیلم شادروان هستم 100 بار دیدمش

بازم ببینم خوشم میاد و میخندم

دینامیت و سگ بند هم خوب بودن

2810