2777
2789
عنوان

عشقی که برادر عروس اجازه نمیده🥲🖤🥲 لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 21 پست

من وقتی بار اول مامان و خواهر همسرم اومدن اجازه خواستگاری بگیرن از بابام داداشم فهمید با لگد کوبید به در اومدن خواستگاری نشسته بود رو به روش هیچ حرفی نمی‌زد اخم😃وقتی خود همسرم اومد تنها با بابام حرف بزنه داداشم یهو از بیرون اومد نه سلامی نه هیچی یهو لخت شد با لباس زیر از جلوش رد شد رفت حموم 😑من چون دوست بودیم باهم گفتم من بین تو داداشم یکی انتخاب نمیکنم خودت راضی کن داداشمو دیگه خودش با داداشم حرف زده بوده و چند بار زنگ زده بود بهش و...الان خداروشکر رابطه شون خیلی خوبه

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
این حرف شما خیلی زشتهینی چی فرهنگ پائینه حتی پسر نوح هم مثل پدرش نبود ینی نوح بد بود؟این اتفاق این آ ...

شما کاسه داغ تراز اش نشو

اونجاها اینطوریه من خودم بچه همونجام از بی فرهنگیه ک سالی ۱۰۰تاجوون تو اختلاف طایفه ای کشته میشن 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کاسه داغ تراز اش نشواونجاها اینطوریه من خودم بچه همونجام از بی فرهنگیه ک سالی ۱۰۰تاجوون تو اختلا ...

کآسه داغ تر از آش بهش نمیگن 

شما از طرز صحبتت مشخصه رفتارت

ضمن اینکه من خودم لرم

میدونم 

و شما قطعا بچه اونجا نبستی 

حتی اگرم بودی اصلا درست نبود این طرز حرف زدن و نسبت دادن

پایان حکایتم شنیدن دارد  ؛ من عاشق او بودم و او عاشق او🥀🖤🕊___ کاربری در حال قطع دسترسی ___

کآسه داغ تر از آش بهش نمیگن شما از طرز صحبتت مشخصه رفتارتضمن اینکه من خودم لرممیدونم و شما قطعا بچه ...

ما لر نیستیم عزیزم بهمئی و بختیاری هستیم 

هروقت فضول خاستم خبرت میکنم 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40