2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
زبان داشتی بپرس ج میدم رشتم شیمی نبوده

ممنون گلم. میدونی به انگلیسی سوال پرسیده بشه که مثلا« هم خانواده فلان کلمه چیه» چی میشه؟ 

معلم دخترم میپرسه ازش به انگلیسی . متوجه نمیشه. بعدا از بچه ها پرسیده خانم چی گفت🥲

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
ممنون گلم. میدونی به انگلیسی سوال پرسیده بشه که مثلا« هم خانواده فلان کلمه چیه» چی میشه؟ معلم دخترم ...

معمولا ازشون میخوان متردفارو بگن منظور شما هم احتمالا از هم خانواده همون مترادفه که میشه .

?What is the synonym of this word

انگلیسی مجازی درس میدم تمام مقاطع حتی آموزشگاه ها ساعتی 30 اگر خواستید درخواست دوستی بدید پی ویم رو بدم 

اگر دخترتون کلاس هم خواست من مجازی کلاس میذارم اگر خواستید به کاربرای دیگه هم بگید

انگلیسی مجازی درس میدم تمام مقاطع حتی آموزشگاه ها ساعتی 30 اگر خواستید درخواست دوستی بدید پی ویم رو بدم 

جوابش تو نت اینجوریه 

گرم حل شونده+100 گرم آب =132 گرم محلول در دمای 20 درجه140 گرم حل شونده+100گرم آب=240 گرم محلول در دمای 70 درجه100 گرم محلول در دمای 70 درجه=چند گرم محلول در دمای 20 درجه؟132 . 240. . . ______جدول تناسب؟ . 100گرم باقی مانده محلول در دمای 20 درجه55 =240÷(132×100)گرم رسوب=55-100=45گرم....جواب

C᭄

معمولا ازشون میخوان متردفارو بگن منظور شما هم احتمالا از هم خانواده همون مترادفه که میشه .?What is t ...

نه گفته هم خانواده

اگر عجله ندارین من حل میکنم تا ۱ ساعت دیگه ولی الان نمیتونم

ممنون گلم هر وقت حل کردی بگی میام نگاه میکنم

معمولا ازشون میخوان متردفارو بگن منظور شما هم احتمالا از هم خانواده همون مترادفه که میشه .?What is t ...

ممنون گلم چشم

2809