2777
2789
عنوان

هرکسی ترمیم معدل کرده بیاد

56 بازدید | 8 پست

لطفا هر کسی صفر تا صدشو خبرداره بیاد برام توضیح بده کسی که دیپلم و پیش دانشگاهی خونده و نظام قدیم بوده الان اگه بخواد ترمیم معدل کنه برای کنکوره ۱۴۰۴ باید چیکار کنه به کجا مراجعه کنه و اینکه دروس عمومیم باید ترمیم کنه و چه زمانیه امتحانات و ثبت نامش 

و هر چیزی دیگه که لازمه دربارش بدونم رو میشه راهنمایی کنید؟ هیچ اطلاعاتی ندارم خودم 

سایت مای مدیو باید ثبتنام کنید

پیگیر باشید زمان شروع ثبتنام اعلام میشه از مدارس بزرگسالان سوال کنید زمان رو بهتون اطلاع میدن

همه ی دروس رو ترمیم کنید بهتره وگرنه ترازتون میاد پایین

سایت مای مدیو باید ثبتنام کنیدپیگیر باشید زمان شروع ثبتنام اعلام میشه از مدارس بزرگسالان سوال کنید ز ...

مرسی عزیزم یعنی حتی دروس عمومی مثلا ادبیات و زبان و این چیزا هم باید ترمیم کنم؟رشتم تجربی بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم یعنی حتی دروس عمومی مثلا ادبیات و زبان و این چیزا هم باید ترمیم کنم؟رشتم تجربی بوده

بچه هایی که ترمیم نکرده بودن خیلی ترازشون اومده بود پایین

پیشنهاد من اینه که حتما ترمیم کنید حتی اگه نمرات عمومیتون بیست بوده

2804
بچه هایی که ترمیم نکرده بودن خیلی ترازشون اومده بود پایینپیشنهاد من اینه که حتما ترمیم کنید حتی اگه ...

مرسی عزیزم

اخه مدیریت خوندنه مطالب برام یکم سختهمیترسم نتونم هم برا کنکور بخونم هم برا ترمیم 😭

مرسی عزیزماخه مدیریت خوندنه مطالب برام یکم سختهمیترسم نتونم هم برا کنکور بخونم هم برا ترمیم 😭

ببین به نظرم جدول ضرایب امتحانات نهایی رو بگیر 

دروسی که ضریب بیشتری داره ترمیم کن 

مثلا ادبیات ضریبش بالاس ولی هویت و سلامت خیلی پایینه