2777
2789
عنوان

تفاوت سنی زیاد با بچه خوبه یا کم

89 بازدید | 10 پست

من میگم هرچی کم تر باشه واسه مادر و بچه بهتره مثل رفیق میشن تو جوانی همدیگه رو درک میکنن ولی مادرای که سنشون بیشتر سختگیر تر میشن بیشتر بچه ها و اذیت میکنن نظر شما چیه 

منظورم از کم بیست سال به بالاست

اونجوری مادر خودش ضرر میکنه

بجای این کارا مادر اپدیتی باشین

بنظر من تا سن ۲۷-۸ سالگی دختر نباید ازدواج کنه

درساشو بخونه و کار خوب پیدا کنه و جوونی کنه

بعدش ازدواج کنه و متعهد بشه به زندگی و بعد تو‌۳۰ سالگی یه مادر تحصیل کرده و اپدیت بشع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

نه لزوما

تفاوت سنی من و مامانم ۱۹ساله و هیچ موقع حس نکردم درکم میکنه خصوصا جوون بودم

ربطی نداره

شخصا زیر ۲۵ رو مناسب بچه دار شدن نمی دونم چندان

وقتی مخالف ازدواج زیر ۲۳ ۲۴سال هستم دیگه 

تفاوت زیاد هم نه دیگه 

بین ۲۵تا۳۵

به نظر من مادرایی که سنشون بالا تره بچه رو اذیت نمیکنن!! مادرای نا آگاه اینکارو انجام میدن حالا تو هر سنی...

من نظرم ۲۵ سال به بالاست درصورتی که آمادگی کامل روحی و مالی وجود داشته باشه و تو زندگی متاهلی زوج به یه ثباتی رسیده باشن

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔

بنظر من مادر عاقل و بادرک صدسالش هم باشه با بچه دوست میشه 

مادری که عاقل نباشه ۲۵ سالش هم که باشه بدرد هیچی نمیخوره

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
به نظر من مادرایی که سنشون بالا تره بچه رو اذیت نمیکنن!! مادرای نا آگاه اینکارو انجام میدن حالا تو ه ...

نه خب بنظرم زمونه هستش که عوض میشه اونا مقصر نیستن همین باعث ناآگاهیشون میشه 

کمتر بدتره 

چون اولا وقتی بچه نیاز به والد داره اون والد تجربه نداره.یعنی دوره نوجوانی و بعدش 

و والد هم شروع میکنه به رقابت با بچه

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی