2777
2789
عنوان

برام از برخوردتون با بچه اول بعد زایمان بچه دوم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 28 پست

من همه اینکارا رو کردم شایدم خیلی بیشتر همسرم اصلا تا وقتی دختر بزرگم بیدار بود ب هیچ عنوان سمت دختر کوچیکه نمیرفت ولی بازم تا چند ماه دخترم حسادت میکرد و پرخاشگر و لوس شده بود

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزهای اول دیگه همین ها خوبهبعدا سعی کن مثلا اکه هر ظهر براس قصه میگفتی بگو بازمساعت هایی که اولی خ ...

سعیمو میکنم اینکارارو بکنم ولی پسر من خیلی خیلی خیلی شلوغه مثلا بازیامون بدو بدو بازیه

در حدی که من اومدم تو خونه ویلایی تو تهران زندگی میکنم چون اپارتمان این حجم از دویدن نمیشه

همش انتظار داره باهاش دنبال بازی کنم حتی الان که دم زایمانمه همپاشم نمیدونم بعد سزارین میشه یا ن

و اینکه کمکی فقط برای سه چهار روز دارم خیلی نگرانم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش همه ی مادرا به عاقلی شما باشن اینجوری هیچ کس اسبی روحی از طرف پدر و مادر نمیخوره ❤️

مرسی مهربونم

انشالله همه برای بچهامون بهترین باشیم😍😍😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همه اینکارا رو کردم شایدم خیلی بیشتر همسرم اصلا تا وقتی دختر بزرگم بیدار بود ب هیچ عنوان سمت دختر ...

دیگ تا حدودی طبیعی هست بنظرم

اسیب زننده نباشه کافیه

منم فکر میکنم بهرحال پسرم حسادت بکنه چون هرچیم وقت براش بزارم باز باید به نوزاد شیر بدم و پسرم به سینه من حساسه هی میگه نینی بودم شیر میخوردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگ تا حدودی طبیعی هست بنظرماسیب زننده نباشه کافیهمنم فکر میکنم بهرحال پسرم حسادت بکنه چون هرچیم وقت ...

من از لحظه ب لحظه بچگی دختر بزرگم فیلم و عکس داشتم اونا خیلی بهم کمک کردن وقتی ب دختر کوچیکم شیر میدادم فیلم شیر خوردن دختربزرگم رو نشونش میدادم قشنگ میفهمیدم حسودیش کم میشه یا هرچیز دیگه یا لحظه از بیمارستان اوردن خودشو نشون میدادم ک چقد همه دوسش داشتن وچه کارامیکردن براش

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

من از لحظه ب لحظه بچگی دختر بزرگم فیلم و عکس داشتم اونا خیلی بهم کمک کردن وقتی ب دختر کوچیکم شیر مید ...

اره اینم فکر خوبیه 

حتما عکسا و فیلماشو مرتب کنم نشونش بدم

فقط ترسم اینه بپره روش. 

دستشو بکشه 

بلندش کنه

یعنی شده کابوسم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره اینم فکر خوبیه حتما عکسا و فیلماشو مرتب کنم نشونش بدمفقط ترسم اینه بپره روش. دستشو بکشه بلندش کن ...

ن میدونی چکار کن مثلا ب شوهرت هی بگو حواست باشه دست ب سر بچه نزنی سربچه نرمه دردش میاد یا هی ب شوهرت بگو بچه رو یه دفعه بغل نکنی بگو خودم بیام بدم بغلت  و از اینجور حرفای ایمنی 

ب خوده بچت مستقیم نگو

خالم دو قلو داره تازه سومی رو اورده،از همون دوران بارداری دو قلو هارو با نینی جدید اشنا کردن و بچه ها الان نینی رو دوست دارن و همش میگن بغل نینی

دختر داییم ۷ سالش بود که پسر داییم به دنیا اومد،زنداییم خیلییی حواسش به دخترش بود،تولد اگر بگیرن برای هردو میگیرن،کسی اگر کادو بخره برای هردوشون میخره،همه چیز برای هردوشون هست و برای یکی نیست

اما یکی دیگه از فامیلامون دخترشون ۸ سالش بود که پسرشون به دنیا اومد،به پسره خیلی توجه میکردن و با دختره عادی بودن اینطوری شد که دختره با برادرش خیلی لجه الان

خالم دو قلو داره تازه سومی رو اورده،از همون دوران بارداری دو قلو هارو با نینی جدید اشنا کردن و بچه ه ...

والا ما دیگ صد خودمو برا پیر اولم گذاشتیم

نشد ی تیکه جوراب بخرم برا نینی برای پسر اولم دوبرابر بخرم

از الان کادوشو اماده کردم 

تو بارداری با نینی کلی حرف زدیم 

دیک بقیش سپردم به خدا

انشالله براحتی بپذیره داداششو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن میدونی چکار کن مثلا ب شوهرت هی بگو حواست باشه دست ب سر بچه نزنی سربچه نرمه دردش میاد یا هی ب شوهرت ...

اره باید تذکراتمو به باباش بگم تا پسرمم گوش کنه

خدا کنه دورانش راحت بگذره برام 

خدا بچهای شمارو حفظ کنه عزیزم براتون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره باید تذکراتمو به باباش بگم تا پسرمم گوش کنهخدا کنه دورانش راحت بگذره برام خدا بچهای شمارو حفظ کن ...

ممنون خدا گل پسراتو برات حفظ کنه 

ببین همه این کارا رو هم بکنی بازم حسادتش هسا چون با اومدن یه نفر جدید هرچقدر هم مدیریت کنی بازم شرایط کلی تغییر میکنه

والا ما دیگ صد خودمو برا پیر اولم گذاشتیمنشد ی تیکه جوراب بخرم برا نینی برای پسر اولم دوبرابر بخرماز ...

اره میپذره خیالتون راحت

همش نینی و عکس نینی و ناز کردن و بغل کردن نینی هم بهش نشون بدید

سعیمو میکنم اینکارارو بکنم ولی پسر من خیلی خیلی خیلی شلوغه مثلا بازیامون بدو بدو بازیهدر حدی که من ا ...

پسر منم شیطون بود ولی من هیچ موقع بدو بدو نمیکردم دنبالش بازی هاش با من بازی فکری بود 

خودش بدو بدو میکرد

البته مهد کودک میرفت وقتی دومی دنیا آمد 

منم ۴ ۵ روز فقط کمک داشتم بعدش تنها بودم

البته مامانم نهار درست میکردن برامون ولی سرکار بودن

دومی آدم راحت تر از پسش بر میاد