2777
2789
عنوان

قشنگم محبت میکنی بیای😌

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 152 پست

سلام عزیزم روز خوبی داشته باشی  

8 تا میفرستم عزیزم به نیت امام رضا الهی که به حاجت دلت برسی و هر چی که تو ذهنته اگر به خیرته رقم بخوره   

ممنون عزیزم که تگ کردی منوحتما روزیم بوده چون من ماههاست که نمیام نی نی سایت و چندروز پیش یهو اومدم ...

ای جانم قطعا همینطوره 🥺❤️

خدا خیرت بده قشنگم🌹

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام چشم 🙏💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💖اَللّهُمَّ صَلّ ...

سلام .چشمات پر نور قشنگم 🥺🌹

خدا خیرت بده

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💖اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّ ...

🥺🌹

سلام عزیزم روز خوبی داشته باشی 8 تا میفرستم عزیزم به نیت امام رضا الهی که به حاجت دلت برسی و هر چی ...

سلام به روی ماهت عزیزدلم.شما هم روز خوبی داشته باشی🥺🌹

خدا خیرت بده.ان شاء الله به حق امام رضا حاجاتت روا بشه.ممنونم بابت دعای خیرت جانم🥺🌹🌹

سلام به روی ماهت عزیزدلم.شما هم روز خوبی داشته باشی🥺🌹خدا خیرت بده.ان شاء الله به حق امام رضا حاجات ...

قربونت عزیزم خبر خوش بدی بهم انشاالله این سری  

@دانیاال عزیزدلم ممنون میشم شرکت کنی😌

سلام اجی ۵۰۰۰تا

آفریدگارا،  من اکنون آماده ام که تمام خوب وبدوجودم را به تو بسپارم،تمنا دارم یک یک نقصهای درونم راکه سد راه خدمت به تو و هم نوعان من است بر طرف کنی،و قدرتی عطا فرمایی تا از این پس به خدمت تو کمر بندم.آمین.۱۴۰۲/۸/۱۶شروع تغییر (کلام زیبا)🌹السلام علیک یامرتضی علی ع🌹
چشم عزیزم،ممنونم به یادم بودی، من ۲۰۰۰ تاتا کی وقت داره؟

چشمت پر نور قربونت برم🥺❤️

تا هر زمان که تونستی.خدا خیرت بده 😌🌹

۱۰۰تا می‌فرستم .الهی حاجت روا بشی عزیزم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
2810