2777
2789
عنوان

مادرشوهرای شما

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهمادرشوهر من هميشه تعريف وتشكر مى كنه

برای منم

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
عزیزم اولا توقع هیچی از هیچکس ندارم جز احترام ک هر آدم نرمالی باید توقع احترام داشته باشه اگ نداشته ...

چرا فکر میکنید تعریف نکردن یعنی بی احترامی ؟! 

تعریف و تمجید از یک آدم برای هر موضوعی لطف و محبت هست ؛ نه وظیفه! 

وظیفه مادر همسرتون فقط تشکر بوده .

https://daigo.ir/secret/7706750521

شما اگر میبری توقع تعریف نداشته باش عزیزجان .از سمت دیگه وقتی اینطوری گفت باید می‌گفتید مادرجون اون ...

حالا نمیخواد تعریف کنه ولی حرف بد هم نزنه زحتما کشیده دزست کرده ی تشکر میکرد کافی بود

حالا نمیخواد تعریف کنه ولی حرف بد هم نزنه زحتما کشیده دزست کرده ی تشکر میکرد کافی بود

عزیزم من به کار مادر همسر ایشون کاری ندارم مشخصه که کار درستی انجام نداده . اما برای زندگی خوب و پر آرامش مهارت لازم هست . 

هدف مادر ایشون از این حرف چی بوده؟! اذیت کردن استارتر ؛ چطوری به هدفش میرسه ؟ اینکه بدونه استارتر به دل گرفته و ناراحت میشه . پس برای اینکه به هدفش نرسه و این رفتار ها ادامه دار نشه باید طوری رفتار کرد که فرصت اینکه رو به روتون بایسته رو بهش ندید . 

https://daigo.ir/secret/7706750521

نه حسادت نمی‌کنه 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

یبار خانواده همسرم شام دعوت بودن منم قورمه سبزی گذاشته بودم همسرم سر سفره ب مادرش گفت قورمه سبزی خانومم مثل خدا بیامرز مامان بزرگ شده خوب جا افتاده و خوشمزه شده  مادرش جلو جمع برگشت گفت حق نداری این حرفو بزنی دست‌پخت هیچکس ب مادربزرگ خدا بیامرزم نمیرسه بار آخرت باشه 😐

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم