2777
2789
عنوان

من هرفاطمیه حاجتمومیگیرم بیاید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 157 پست
خوبم عشقم من هر چی تاپیک هاتو میخونم نمی‌فهمم اون پسر که اینستا دنبالش میکردی چیشدع ؟

همونی ک پرستار بود؟

ی دختر همکلاسیش بود پیجشم شخصی بود نمیتونستم فالوش کنم

بهش شک داشتم

چند روزپیش اتفاقی دیدم پیجشو باز کرده و چند ساعت بعدم بست

فقط انگار خدا میخواست پیجشو ببینم

رفتم تو پیجش دیدم پسره کلی عکس باهاش داره

سرشون ب هم چسبیده بود عکس گرفته بودن

یا سر کلاس کنار هم نشسته بودن

یا تا ۱۲ شب بیرون بودن

همش عکس و عیلمش بود

ن ک تو رابطه باشناااا

با بقیه دخترای همکلاسیشم عکس داشت🙂

کلا سر کلاس کنار دخترا نشسته بود...🙂

اصلا تصورم عوض شد فکرنمیکردم همچین پسری باشه

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همونی ک پرستار بود؟ی دختر همکلاسیش بود پیجشم شخصی بود نمیتونستم فالوش کنمبهش شک داشتمچند روزپیش اتفا ...

عیوایییی یادمه خیلی دعا میکردم رابطتت زودتر باهاش مشخص بشه دلت آروم بشه خداروشکررر که فهمیدییی الان پس چیشدع چرا ناراحتی قربونت برم حاجتت چیه بگو من بازم میرم مسجد اسمتو نامه تو می‌نویسم میبرم

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
عیوایییی یادمه خیلی دعا میکردم رابطتت زودتر باهاش مشخص بشه دلت آروم بشه خداروشکررر که فهمیدییی الان ...

تکلیفم مشخص شد خداروشکر🥲

منو و ی آقای ۶سال همدیگرو میخواستیم

ی آدم مذهبی باخدا حافظ قران 🥲

بخاطر ی سری حرفا و ی سری اشتبهات من الان ۲ساله قهره

خانواده ها درجریان بودن تاریخ عقدمون مشخص بود🥲

الان ک این پسره پرستاره رو دیدم فهمیدم چ اشتباهی کردم اونو از دست دادم

تاپیکهامو دیده باشی اسکرین چتامونو گذاشتم

ی بار حرف نامربوط ازش نشنیدم توی اون ۶سال🥲

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹
2805

چطوری سمت راست و بذاریم رو مهر؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

منم حاجت گرفتم ولی با صلوات فرستادن 

حتی وقتی به صلاحم نبوده 

چند روزی بود نگرانی داشتم 

توهییت دیشب و پریشب کمک کردم و از خانم فاطمه زهرا خواستم که از نگرانیم دربیاره 

دیشب از نگرانی دراومدم 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

تکلیفم مشخص شد خداروشکر🥲منو و ی آقای ۶سال همدیگرو میخواستیمی آدم مذهبی باخدا حافظ قران 🥲بخاطر ی سر ...

وایییی🥺 یعنی قهر ؟ چی بگم اجی منتظر بموننن من خدم رلم باهام قهر کرده بود داشتم میمردم از دوریش پیش یکی که خیلی مطمعن بودم فا ل گرفتم بهم تا ته رابطه رو گفت تونستم ازش دل بکنم وگرنه طرفت قهر کرده باشی خیلی واسه تو سخته 

بیا آخرین تاپیکم

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
میشه برای خونه دار شدن منم این نماز رو بخونی قول میدم جبران کنم 😊♥️🌹

پریودم عزیزم🥲هروقت خوندم دعات میکنم

عزیزم ینی مال منم برمیگرده و دوباره پیام میده؟

توکل ب خدا🥲

چطوری سمت راست و بذاریم رو مهر؟

گونه سمت راستت  بذار🤭

منم حاجت گرفتم ولی با صلوات فرستادن حتی وقتی به صلاحم نبوده چند روزی بود نگرانی داشتم توهییت دیشب و ...

خداروشکر😍منم دعا کن ایندفعه🥲❤

2809