2777
2789
ممنونم عزیزم

خواهش سعی کن دور و اطرافتو بشناسی دروغ یکی برات رو میشه و یه اقایی تو اسمش الف و ر یا ن داره آدم خوبیه ازتو خوشش میاد

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

اره عشقم حسم بهم میگه خیلی سخته یجورایی غیر ممکن ینی باید معجزه شعانشاالله ب هرچی تو دلته همون بشه و ...

سیییی حسی بهم نداره پیمان

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
کلا حس میکنم پیمانی وجود نداره نمیدونم‌چرا🫢😂حسم امروز خراب شده انگار.😂🙈

وا چرا وجود نداره

منو همسرم کی زندگیمون جور میشه؟ پول خونه جور میشه یعنی؟

دعای نی نی سایتیا برام گیرا بوده معمولا ، با دلای پاکتون دعا کنید برام شوهرم بیاد سمتم و زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔
کلا حس میکنم پیمانی وجود نداره نمیدونم‌چرا🫢😂حسم امروز خراب شده انگار.😂🙈

منم الان تمرکز کردم برا اون کابرنگار یکم انرژی بر بود تند  تند نوشتم یادم نره چیا دیدم

2809