2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

69 بازدید | 17 پست

خانوما پسرم چند روز دیگه دو سال و دوماهش تمام میشه‌‌..تازگی از دوسالگی کلمه میگه..

حالا خواهرام گیر دادن از پوشک بگیرش..

ولی بچه من اصلا حرف جیش نمیزنه.چند روز پیش فقط،یکی دوبار پی پی کرد بعدش میگفت جیش ک ینی عوضم کن.

ب نظرتون میتونم ب اجبار و تمرین کنم از پوشک بگیرمش.مثلا میگن ببرش دستشویی بگو جیش کن خب این بچه ای ک تا حللا نگفته ب نظرتون نیم ساعت بعد یا یه ربع بعد تو خونه جیش نمیکنه؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

نمیشه ک پوشکای الان چسبش ب زور میچسبه اگه من دوبار باز و بست کنم دیگه نمیچسبه و کنده میشه..

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زوده الان چون درکیم نداره... تازه هوا سردم هست بذار بعد عید راحت میگیریش

بخدا دیوونه م کردن😭همه شون ریختن سرم ک دیر کردی فلان

خیلی زوده قطعا بچه آسیب میبینه‌. خودتون هم روانتون آسیب میبینه.

اره بخدا من اعصابم نمیکشه رو فرشاهم حساسم‌..

بگید هزینش با خودمه. و روانشناس ها میگن این سن زوده. و...

گفتم میگن ما صلاح تو و بچه تو میخوایم😐

خیلی زوده بزار اردیبهشت خرداد بزار هم درک کنه هم تکلمش کامل بشه

واقعا منم نظرم عید ب بعده.مثلا بذارم تو بالکن آب بازی هم کنه

اره بخدا من اعصابم نمیکشه رو فرشاهم حساسم‌..

دقیقا منم همینم اصلا نمیتونستم به اون روش بگیرم بچه هیچی نمیفهمه راه به راه خونه رو به گند بکشه روانمو از سر راه آوردم ؟؟ دو سال و نه ماهگی گرفتم قشنگ کنترل داشت خیلی راحت گرفتم یه بارم جیش نکرد با تشویق و جایزه راحت میتونی بگیریش..‌. فقط الان که هوا سرد شده صبح زود باید ببرم یه دور جیش کنه اونم ساعت شیش و هفت بدخواب میشه قشنگ معلومه

اصلا اهمیت نده بگو من مادرشم خودم بهتر میدونم تو فصل سرد سخت تره کنترل جیش بعد بچه چجوری میخاد یاد ب ...

اره عزیزم منم‌نظرم همینه.آخه یه لحظه عذاب وجدان گرفتم نکنه من مادر بدی بودم یا عرضه نداشتم

دقیقا منم همینم اصلا نمیتونستم به اون روش بگیرم بچه هیچی نمیفهمه راه به راه خونه رو به گند بکشه روان ...

چجوری یاد دادی بهش تند تند بردیش سرویس یا خودشم دوست داشت بره

2810