2777
2789
عنوان

هروقت میریم بیرون

115 بازدید | 20 پست

دوستان من و نامزدم هروقت میریم تا بیرون و جایی زن پدرش مدام زنگ میزنه که کی میای کجایی چرا نمیای یعنی هر نیم ساعت بیست دیقع درحال زنگ زدنه ک دفع آخر. سر این موضوع گفتم منو ببر خونه خسته شدم بسکه اون داره زنگ میزنه و دیگه من رفتم خونه بهش قبل رفتن گفتم برو بهش بگو زشته اینهمه زنگ نزنه درستش نیست الان ده ساله ما درگیر این بحثیم  امروز بهش گفتم بهش گفتی نامزدم گفت نه و الکی زدش به داد و بیداد الان میخوام دیگه اصلا باهاش قدمی بر ندارم خسته شدم دیگه نمیدونم راهش چیه

تازه وارد نیستم دوتا کابری قبلیم تعلیق شدن   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
منم قبلاً هی به همسرم میگفتم بگو ،اچن نمی‌گفتجدیدا خودم مستقیما میگم

اره منم باید همین کارو کنم ولی اول باید با نامزدم قدمی بر ندارم ببینم به خودش میاد 

۱۰ساله عقدین؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اره منم باید همین کارو کنم ولی اول باید با نامزدم قدمی بر ندارم ببینم به خودش میاد

اون میخواست بگه می‌گفت

در ضمن ،از این شرایط شما بیشتر رنج میبری

اللهم عجل لولیک الفرج 
اون میخواست بگه می‌گفتدر ضمن ،از این شرایط شما بیشتر رنج میبری

اره دقیقا باید بشینم فکرامو بکنم به مامانم بگم این موضوع ببینم چی میشه 

اره دقیقا باید بشینم فکرامو بکنم به مامانم بگم این موضوع ببینم چی میشه

نمیخاد چیز عجیب و غریبی بگی

حس واقعیت و بگو

ازش بپرس چرا اینقدر تماس میگیری؟

واسه جوابهای احتمالی ، جواب حاضر کن

اللهم عجل لولیک الفرج