2777
2789
عنوان

مامانا سوختگی شدید پای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 23 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس از لحاظ آلرژی بررسی کن ببین چی میخوری تو شیرت میره اینجوری میشه .من دخترم هلو بود الرژیش

دکتر گفت لبنیات نخور منم دیگ نخوردم ماده غذایی جدیدی هم اضافه نشده به غذاهام 

نمیدونم بخدا اخه یبار میبینی خوب شده فرداش شدید تر

ببین عزیزم دختر من ویروس گوارشی گرفته بود . چند روز اسهال شدید بود . بخاطر همون بدنش وحشتناک سوخته بود . هر کرمی میزدم بدتر میشد .رفتم داروخانه به دکتر داروساز شرایط  که گفتم .

گفت الفا بزن خوب میشه . الفا پماد  سوختگی هست کلاً . و کرم معروفیه . تو اینترنت سرچ کنید میبینید .

پای دخترم تاولی و خونی  شده بود . دو بار زدم . کل بدنش رو پر پماد کردم و پوشک بستم  . زخمها فرداش  بسته شد و بعد کم‌کم ترمیم شد  

ببین عزیزم دختر من ویروس گوارشی گرفته بود . چند روز اسهال شدید بود . بخاطر همون بدنش وحشتناک سوخته ب ...

تو نی نی سایت سرچ کردم چند نفر گفته بودن تاثیری نداشته 

شما سودوکرم استفاده نکردید تا حالا؟ 

تو نی نی سایت سرچ کردم چند نفر گفته بودن تاثیری نداشته شما سودوکرم استفاده نکردید تا حالا؟

نه عزیزم متاسفانه نمیشناسم این کرم رو ... باز هم برین داروخانه با دکتر داروساز مشورت کنید و بگید چقدر اوضاع وخیمه ... شاید بهتر راهنماییتون ‌کنن ...

من خیلی راضی بودم از الفا .

نه عزیزم متاسفانه نمیشناسم این کرم رو ... باز هم برین داروخانه با دکتر داروساز مشورت کنید و بگید چقد ...

من همه جور کرمی استفاده کردم حتما این رو هم میخرم انشالله که جواب بده 🤦‍♀️

عزیزم اگه تایم دندون در آوردنش بود میگفتم که معده اش داره اسید بیشتر تولید میکنه برای هضم غذا و آمادگی برای خوردن غذاهای متفاوت

اما نوزاده و ممکن به شیر حساسیت پیدا کرده اگر شیر خشکی حساسیت به پروتئین گاو یا لاکتوز

اگر شیر خودت میخوره حساسیت به چیزهای ک خوردی و مربوط به پوشک نیست