2777
2789
عنوان

این طرحو رو مینی کیک چجوری اپلای کنم🕸️🥺🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رنگ زیاد میزنم استراحت کنه رنگش اوکی میشهرنگ خوراکی خاممو خراب میکنه?

استراحت چه ربطی به رنگ گرفتن داره؟🤦🏻‍♀️😅

با ۴ تا قاشق خامه کیکت رو کاور کن ک مضر هم نباشه

خانه کشیت رو با سفید انجام بده 

بعد با ۳ ۴ تا قاشق خامه قرمز یه لایه خییییییییلی نازک هم رو خامه کشی رو سفید انجام بده

تو هنوز با نبودنت تموم بودن منی ❤️‍🩹
وا؟؟؟مطمنی؟؟خامه اماده تو پسایل قنادی فروشا از فریزر درمیارن دیگه.بعد با همزن برقی میزنیم سفت میشه ا ...

همونو میگم خوب  برا حفظ حالتش بعد اضافه اسانس و رنگ باید استراحت کنه  

استراحت چه ربطی به رنگ گرفتن داره؟🤦🏻‍♀️😅با ۴ تا قاشق خامه کیکت رو کاور کن ک مضر هم نباشهخانه کشیت ...

خامه کشی کردیم چقدر بزاریم که خودشو بگیره و سفت شه؟؟

بقیه خامرو بزاریم یخچال(فریزر نه)مشکلی نداره که؟تا کیک خودشو بگیره و اون رنگی که میخپایم بزنیم بش!!

استراحت چه ربطی به رنگ گرفتن داره؟🤦🏻‍♀️😅با ۴ تا قاشق خامه کیکت رو کاور کن ک مضر هم نباشهخانه کشیت ...

رنگ دونها زمان میخوان تا خودشون تو خامه کامل نشون بدن   تا خامه رگه نداشته باشه  اونو میگم...

مرسیییی🌝

خامه کشی کردیم چقدر بزاریم که خودشو بگیره و سفت شه؟؟بقیه خامرو بزاریم یخچال(فریزر نه)مشکلی نداره که؟ ...

مثلا شب تولده یا جشن

شما صبح باید خامه کشیت رو انجام بدی و بزاری یخچال تا استراحت کنه ، تو یخچال نه فریزر 

شما هرقدر خامه ک احتیاج داری میزاری بیرون تا حالت یخمکی بشه و یخش باز بشه ، بعد فرم میدی

اگه همون لحظه خواستی رنگ میزنی و استفاده میکنی 

و اگه بازم باهاش کار داشتی میزاری تو یخچال

و اگه کلا دیگه نیازی نبود اون موقع میزاری تو فریزر 

رنگ دونها زمان میخوان تا خودشون تو خامه کامل نشون بدن تا خامه رگه نداشته باشه اونو میگم...مرسیییی ...

خب میتونی همون اول قبل فرم دادن خامه رنگ رو اضاف کنی 

خیلیم یکدست و خوب میشه

❤️🌸

مثلا شب تولده یا جشنشما صبح باید خامه کشیت رو انجام بدی و بزاری یخچال تا استراحت کنه ، تو یخچال نه ف ...

مشکلی نیست خامه به روز تو یخچال باشه؟؟

من میخپان برا تولد بزنم یه.پس بهتر اپل خامه کشی کنم بزارم بمونه شب تا صبح بقیه خامه که مونده و قرار فرداش رنگ بزنم اونو بزارم یخچال یا فریزر؟

خامه کشی یه روز وقت میخواد،پس اون رنگ اصلی که میخوام بزنم اون چقدر وقت میخواد ؟یعنی اونم باید بزارم خودشو بگیره یا نه دیگه مهم نیست؟؟

مشکلی نیست خامه به روز تو یخچال باشه؟؟من میخپان برا تولد بزنم یه.پس بهتر اپل خامه کشی کنم بزارم بمون ...

خب ببین عزیزم

تو شب خامه کشی اولیت رو انجام بده ، خامه فقططط به همون مقدار ک لازم داری در بیار و کارت رو بکن

کاور نهایی ک میخوای رنگی باشه رو باز صبح از نو خامه فرم بده واسش

نه موقعی ک رنگ اضافه میکنی نیازی به استراحت نیس دیگه

2810