2777
2789
عنوان

رفته بودم سونو گرفای ی زنه عکس مقعد مامانشو گرفته بود دستش

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 54 پست

یه بارم یه آقایی تو سونو قرار بود از ب.ی.ض.هاش سونو بگیرن گیر داده بود به منشی درد نداره اخه خیلی حساسن مالای من  ...خیلی استرس داشت چن بار پرسید 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی چنین مریضی هست انقدر از این بیمارستان به اون مطب و ازمایشگاه میرن ، فشار و خستگی هست رو اون فرد ، 

کمی هم درک داشته باشیم و تو فضای مجازی یکبار دیگه نگیم و بازگو نکنیم 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

والا فکر نمیکنم آنچنان تحریک آمیز باشه سوراخه زوم شده

دقیقا موافقم آخه کجاش یه عکس سیاه سفید یا رادیو گرافیش با نمی‌دونم حتی رنگی که در رگه ها ست می‌تونه برای مرد جالب باشه ؟؟؟!!

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
یه بارم یه آقایی تو سونو قرار بود از ب.ی.ض.هاش سونو بگیرن گیر داده بود به منشی درد نداره اخه خیلی حس ...

🤣🤣🤣داداش منم رفته بود ب یارو گفته بود میشه از رو شلوار انجام بدید دکتره دعواش کرده بود بد برگه سونوشو دیدم اندازه بیضه هاشو زده بود من هی مسخرش میکردم میخندیدم لجش گرفته بود البته داداشم بچه است

برا چی باید اونجا سونو بخاد

یرای چسبندگی روده و مشکلات بواسیر و مشکلات جدیه روده

من س کیست داخل تخمدانم هس ک رودمو درگیر کرده برا همین سنو انجام داد از اون قسمت

خود را کشتم و درمان خود کردم❤️‍🩹
2810