2777
2789
عنوان

مامانایی که الان باردارن

99 بازدید | 14 پست

من هفته هفته ام امروز خیلی گرسنه میشم ضعف می کنم همش دوست دارم یه چیزی بخورم دلم میخواد دوغ خنک بخورم شیرینی دوست ندارم فقط خرما میخورم با شیر ترشی دوست دارم خیارشور خیلی خوردم که میگن بده، به نظر شما این ضعف بد نیست؟ قبل بارداریم ۲۵ کیلو وزن کم کردم

او قند روزهای تلخ من است 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی شکر که حالت خوبه ویار خوب داری عزیزم

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

من وارم بيسکوئيت و خیار شور بود. دوغ خیلی دوست داشتم اما همشونو سعی می‌کردم کم بخورم. سبزیجات خورد می‌کردم هر روز کاهو کلم شلغم هویج خیار بروکلی و بلال پخته از هر کدوم یکی دو اسلایس . یکبار در روز هنگام گرسنگی میخوردم.یه میان وعده هم داشتم 2 تا گردو 5 تا بادوم هندی 7 تا پسته. با چای هم روزی یه عدد خرما 15 تا مویز 15 تا کشمش. اینجوری قندش بالا نمیره چاق هم نمیشی. میوه هم روزی 2 یا نهایت 3 عدد البته من 2 عدد

من وارم بيسکوئيت و خیار شور بود. دوغ خیلی دوست داشتم اما همشونو سعی می‌کردم کم بخورم. سبزیجات خورد م ...

چقدر وزنتون زیاد شد؟ من الان ۵۸ کیلو هستم 

او قند روزهای تلخ من است 

شما که باردارین لطفا برام دعا کنین امسال دوباره بارداربشم و 9ماه بارداری با شادی بگذرونم ❤خونمونو بتونیم عوض کنیم و برای همیشه از خونه وراثی بریم که همیشه برام پر از استرس بوده ،و توی خونه جدید خدا آرامش به من و شوهرم بده و از سختیهامون کم کنه .

❤❤❤
شما که باردارین لطفا برام دعا کنین امسال دوباره بارداربشم و 9ماه بارداری با شادی بگذرونم ❤خونمونو بت ...

انشاالله به خواسته هات برسی عزیزم

او قند روزهای تلخ من است 
چقدر خوووب یعنی غذا کم میخوردید؟

من قبل زایمان چاق بودم 15 میلو کم کردم. بعد باردار که شدم دکتر گفت اصلا نزار وزن الکی بگیری تو نهایت 400 کالری باید بیشتر بخوری به اندازه بستنی مثلا. بیشتر سالم حوری کردم. برنج فقط یه وعده خوردم. اونم 6 قاشق

هر روز یه تکه گوشت یا مرغ یا ماهی. جگر و کله پاچه و دنبه و چربی و فست فود و حذف کردم . چون مضره. آب میوه اصلا نمیخوردم فقط میوه حتی طبیعی. چون آبمیوه فیبر نداره . و قند میاره بارداری‌م بد نبود تهوع استفراغ زیاد داشتم