2777
2789
عنوان

بچه ها بعد کلی تحقیق فهمیدم چجوری پول پس انداز کنم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2174 بازدید | 58 پست
فرضا طلا خریدیم چجوری میشه اون طلا رو برداشت کرد

عزیزم  چ نیازی ب طلای فیزیکی هست 

طلای ابشده هر جا بخوای بری بخری باید بالای صد میلیون پول داشته باشی

این خوبیش اینه که هر وقت بفروشی ب قیمت روز میاد تو حسابت بحث پس انداز کردن پنجاه تومن صد تومنی هست که اصلا ب چشم نمیاد 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم چ نیازی ب طلای فیزیکی هست طلای ابشده هر جا بخوای بری بخری باید بالای صد میلیون پول داشته باشی ...

فیزیکی میخام دستم کنم 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
فیزیکی میخام دستم کنم

خب طلای اب شده را ک توی دست نمیکنن مگه تاحالا طلای اب شده ندیدی؟ بعد الان با پنجاه تومن یا صد هزار تومن میشه چکار کرد اون ی صندوق امانت طلای جمع میشه میفروشی میری طلای فیزیکی میخری

خب طلای اب شده را ک توی دست نمیکنن مگه تاحالا طلای اب شده ندیدی؟ بعد الان با پنجاه تومن یا صد هزار ت ...

مرسی

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
از همشون میترسم

حق داری منم همین بودم ولی میدونی به چی فکر کردم 

من مثلا دویست سیصدتومن پولی ک بهش نیاز نداشتمو ریختم داخلش انگار ک اصلا وجود نداشته که اگر کلاهبرداری بود آستانه تحمل از دست دادنشون داشته باشم چون مبلغ زیادی نبود 

ولی با همین کم کم پول ریختنا الان گرمی طلا دارم 🥹 

چند وقت پیش پول لازمم شد فروختم پس‌فرداش اومد تو حسابم😉