2777
2789

ما آزاد بزرگ شدیم یعنی هیچ سخت گیری بالا سرمون نبود..حتی کار هم نمی‌کردیم توی خونه مامانم فک میکرد داره مارو توی پر قو بزرگ میکنه.هیچ چیز یادمون ندادن.خودشم هیچ هنری جز پولدار کردن و غذا پختن نداره

الان آبجیم ۳۴ سالش شده زورش بش نمیرسه مجرد مونده و اتفاقن دوس داره ازدواج کنه لی توی رویاس و فکر میکنه تا آخر عمر فرصت داره برای ازدواج..هیج پسری رو در سطح خودش نمیدونه..تا بش میگی اِهم گریه میکنه

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

همش در حال گردشه..زیبایش رو داره از دست میده

هرکی میاد براش دعوا راه میندازه میگه این در سطح من نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میکنه

ازدواج نمیکنه خوب میکنه اتفاقن تبدیل شده به یک دختر عقده یی..هرکسی با شوهرش میبینه غصه میخوره...زیبایش رو داره از دست میده سر لجبازیاش..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند تا بچه هستین ؟

خودت ازدواج کردی ؟

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
من که امیدوارم خواهرم تقاص پس بده..‌‌هیچ وقتم نگرانش نیستم به من چه

چه ترسناک...من میگم یه خواهر برا دخترم بیارم تنها نمونه ولی چند باره تاپیک میبینم که شاکی ان از دست خواهراشون

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.
خوب کاری میکنه بابا بیخیال ازدواج دیگ چه سمیه

فردا شد ۵۰ سالش یک پیر دختر تنها چه جذابیتی داره

وقتی تمام اطرافیانت همسر و خانواده دارن

بی وارث از دنیا بری

توی خونه پدری پیر شدن واقعن لذت داره؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند تا بچه هستین ؟خودت ازدواج کردی ؟

خودم که بله بچه دارم

تنها بچه ی سرکش خونمون همین دختره که کاش نبود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب کاری میکنه بابا بیخیال ازدواج دیگ چه سمیه

چند سال دیگه یه پیر زن تنها  بدونه هیچ امیدی تو یه خونه تنها میشه

هر انسانی باید تشکیل خانواده بده

انسان موجود اجتماعی هست 

تنها اذیت کننده است 

ما نیاز داریم محبت ببینیم و محبت‌کنیم

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

فردا شد ۵۰ سالش یک پیر دختر تنها چه جذابیتی دارهوقتی تمام اطرافیانت همسر و خانواده دارنبی وارث از دن ...

بازم ازدواجم میکرد شوهر فوت میکرد تنها بود مثل هزاران نفر که الان دارن زندگی میکنن. 

منم برنامم همینه پس انداز میکنم وقتیم که از کار افتاده شدم خودم میرم خانه سالمندان خیلی زیبا عمرم واسه پسر مردم هدر نمیدم