2777
2789
عنوان

ریزش مو به دادم برسید

175 بازدید | 21 پست

بچه ها من نه مشکل  تنبلی دارم و پلی ولی موهام روزانه بین ۱۲۰تا۱۵۰تا میریزه  امروز اومدم موهامو دم خرگوشی ببندم دیذم نسبت به پارسال خیلی قطرش کم شذه چیکار کنم  در حالی که هم پیش ارایشگر رفتم هم دکتر میگن چون تار موهات نازک هست اینجوری بک میکنی اتفاقا موهات پر هست تورو‌خدا راهنمایی کنین

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

منم همین ریزشو چند ساله دارم هر دکتریم رفتم گفتن طبیعیه بیخیال شو

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
یا کمخونی و کمبود ویتامین و بیخوابی داری،یا فشار عصبی

چند تا تار مو بریزه نرماله

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
یا کمخونی و کمبود ویتامین و بیخوابی داری،یا فشار عصبی

فشار عصبی دارم خیلی هم دارم 

من دارم شامپو ضد ریزش سریتا رو امتحان میکنم

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

مولتی ویتامین بخور هرویت هیرتامین گرناهیر ریزش موت متوقف میشه

کامل متوقف میشه یا کمتر میشه تو شونه که کلا ۳۰ تا دونه میریزه تو‌حموم خیلی میریزه 

میگن ۱۰۰ تا در روز بریزه نرماله! 

ولی این جمله هم غلطه... 

به فرض کسی ک روزی ۱۵ تا درروز میریخته بشه ۱۰۰ تا یا حتی ۵۰ تا قطعا ی مشکلی در بدنش هست ک انقدر زیاد شده

ی دکتر دیگه برو ازمایش کامل هورمونی و سونوی رحم و تخمدان بده. ازمایش تیرویید، کمخونی، اهن، ویتامین دی و... حتما بده

حتما ی چیزی هست

اگر نبود برای من قرص زینک اسکای روزی یکی هم ناخونامو محکم کرد هم برای موهام خوب بود  

جوشانده رزماری و نعناع فلفلی هم برای ریزش خوبه اما باید ب سرت بسازه 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
2809