2777
2789
عنوان

دلم واسه داداشم خیلی تنگ شده ولی

305 بازدید | 30 پست

داداشم پشت سر همه خیلی حرف میزنه از وقتی ازدواج کرده خیلی ساده است زود گول میخوره و زنش بهش مسلط شده مدام بدماهارو مبگه تا بتونه سوارش بشه این اواخر باهاش خیلی صمبمی تر سده بودم یکدفعه به شوهذم بی احترامی کرد زنش تحربکش مبکنه سوهرم بهش سلام رسوند خودش رو زد به نشنیدن تلفن روی ایفون بود من بدبختانه تکرارش کردم گفتم سلام میرسونه گفت خوب که کی.مثلا سلام برسون به یک حالت مسخرع منم گفتم ناراخت سدم و قطع کردم دیگه روز تولدش بهش اس مس دادم اگه اون کارو نکرده بودی منم میتونستم بیام حاشا کرد وگفت خیلی خیلی ممننونم که نیامدی و....مثلا دلخورم بعد گفت فدا سرم فلانی ناراحت شده که منم عصبی شدم گفتم تو غلط کردی اینم جای تبریکت از من ق کن و بیخود میکنی شوهر منو ناراحت مبکنی یکدفعه زنگ زد دادوبیداد منم قطع کردم .نظر سماها چیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما دارید دخالت بیجا تو زندگیش میکنید کار شما درست نیست اصلا

منظورتو متوجه نشدم من چه دخالتی کردم؟ من اصلا حرفی نزدم گفتم شوهرم سلام رسوند مسخره کرد همسر منو.اینجا دارم میگم تقصیر زنسه حتی به خودش نگفتم

منظورتو متوجه نشدم من چه دخالتی کردم؟ من اصلا حرفی نزدم گفتم شوهرم سلام رسوند مسخره کرد همسر منو.این ...

عزیزم داداشت بیشعوره اینجوری جوابت و داده

زنش چکاره ست اینجا؟ 

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
منظورتو متوجه نشدم من چه دخالتی کردم؟ من اصلا حرفی نزدم گفتم شوهرم سلام رسوند مسخره کرد همسر منو.این ...

داری سعی میکنی بهش نزدیک بشی اون و همسرش فاصله احتیاج دارند 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بیشتر از اینکه عروس مقصر میدونید ،،،،، شما هم از عروس و داداش تون کم ندارید هر دو تون مقصر هستید ،،، ...

شخصیت مداخله گر داره

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

2810