2777
2789

برامن ۲۹هفته ۱۴۰۰گرم بود حالا فردا ک ۳۳هفتمه دکترگفته دوباره برم نمیدونم چی میشه خداکنه نرمال باشه

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

برای من ۳۱ هفته ۲۱۰۰ بود، ۳۶ هفته ۳۲۰۰

پایان ۳۹ هفته دنیا اومد ۳۷۰۰

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برامن ۲۹هفته ۱۴۰۰گرم بود حالا فردا ک ۳۳هفتمه دکترگفته دوباره برم نمیدونم چی میشه خداکنه نرمال باشه

من وزنش خوب بود از یه جایی میگم خداکنه کوچولو باشه زایمانم طبیعیه از یه طرفم میگم خداکنه وزنش بالا باشه مریض نشه

2805
من وزنش خوب بود از یه جایی میگم خداکنه کوچولو باشه زایمانم طبیعیه از یه طرفم میگم خداکنه وزنش بالا ب ...

دقیقا منم میگم خداکنه کوچولو باشه زایمانم راحت باشه

از طرفی من نی نی ریزه میزه دوست دارم 

خخخخخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
طبیعیه؟!

اره

1
5
10
15
20
25
30
35
40