2777
2789
عنوان

خیلی وقته دیگه نماز نمیخونم

649 بازدید | 78 پست

خانوادم نمازین اکثرا 

یجورای بخوام بگم لجم گرفته از همه چی وقتی میبینم منی که انقدر حلال حروم میکنم نماز می‌خوندم انقدر سعی کردم از غیبت مسخره کردن مردم دوری کنم 

اما زندگیم جهنم تر از جهنمه بدبختی پشت سر بدبخت 

بیچاره گی فقر دعوا خودخواهی خیانت (: 

تصمیم گرفتم همینطور که خدا چشمشو بسته رو به زندگی من منم چشممو ببندم به همچی دیگه 

این قضیه بدبختی چندساله که دارم بخواین بگین خب صبر کن دیگه دارم پیر میشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

شما نمازو بخاطر شکر میخونی نه بخاطر تبادل ،

اگ شما غیبت نکردی بخاطر خوبیه خودته .

اینا هیچ ربطی به هم ندارن ...

هرچیزی هم حکمتی داره ،خسته ای رنجیدی درک میکنم ،ولی صبر داشته باش .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

منم خانواده همه نماز میخونن ولی من نماز نمیخونم منو برادرام از ۷سالگی نماز میخوندیم ولی الان ۳سالع نمیخونم اراده ایی  ندارم خدارو باور دارم ولی نماز نمیخونم 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

مگه نماز میخونی که خوشبخت شی 

پس نفهمیدی نماز برا چیه 

اینجوری بود هر کی نماز میخوند خوشبخت بود دگ 

مطالعه در مورد دین نماز اینا رو بیشتر کن سخنرانی گوش بده 

که اطلاعاتت بره بالا چون شما اصلا نمیدکنی نماز برا چیه 

توقع داری یه نماز میخونی از خدا 

انگار منت بذاری بگی من فلان کارو کردم برام جبران کن 

شما نمازو بخاطر شکر میخونی نه بخاطر تبادل ،اگ شما غیبت نکردی بخاطر خوبیه خودته .اینا هیچ ربطی به هم ...

خب لااقل یه جوابی میگرفتیم از خوب بودمون شاید دلگرم‌میشدیم‌به زندگی

منم از دیروز‌دیگه‌دارم‌کفر میگم

صبر ۱۵ سالم‌تموم شد که شد

2809