2777
2789
عنوان

دیروز رفتم سوپرمارکت

112 بازدید | 6 پست

یه پفک گرفتم،شد ۲۰ تومن بعد فروشنده کارت که کشید دستگاه کاغذ نداد، کاغذش تموم شده بود.

بعد فروشنده بهم گفت برو اشکالی نداره!!! خواستم بهش بگم مطمئنی اشکالی نداره!!؟ حالا شاید به جای ۲۰ تومن ۲۰۰ تومن کشیده باشی حواست‌ نبوده یه صفر بیشتر گذاشته باشی، آخه اسم ام اس بانکمم فعال نبود برای این یکی کارتم! ترسیدم یه چیزی بهم بگه، باید جوابشو میدادم‌ نه!؟ تو دلم مونده خصوصا که چند تا مشتری دیگه هم داشت جلو اونا گفت بیشتر حرصم‌گرفت.

آخه چند روز رفتم‌ شال گرفتم ۱۵۰،  به جای ۱۵۰ تومن یک و پونصد کشیده بود یه صفر اضافه گذاشته بود اول که فیش رو بهم داد دقت نکردم اومدم  بیرون از مغازه متوجه شدم رفتم بهش گفتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم چند روز از یه مغازه خرید میکردم اصلا کاغذ نمیداد 🤕🤕

ولی قابل اعتماد بود 

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!#عضو اکیپ  سوگولی های سایت         الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🥺🤲😂     این گلو 👈🌹رفیق عزیزم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا @محدثه۱۴۰۱😊😍 این کیک و👈🍰 دوست عزیزم @آوا_هسدم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊 اینو👈👑 خواهر عزیزم @ملکه۴۵۵منم بهم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا😍🥰 اینو👈🧚‍♀️یه آشنای دوستداشتنی M  هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊 من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂

2805

آخه بدیش اینه برای زیر پنجاه پیامکم نمیاد .

تراکنش بگیر راحت شه خیالت .بعضیا هار شدن

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک