کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2039 عنوان چکار کنم کراش خرم استوریامو لایک کنه | مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 38 پست واقعا انرژی منفی مییرم فقط مثل خر نگاه میکنه لایک نمیکنهعکس خودم نیست ها ولی بازم دویت دارم لایککنهحتی یه ماهی میشد کلا هاید بود از استوریام ولی بازم لایکنمیکنه 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻 1403/08/25 | 13:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2039 برگامممم😐😐😐 الان راهکار بدین چکار کنم 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
zahra____zz عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 3144 ۱۸ سالمه از یازده سالگی عتشق این احمق بودم و باهاش خیال بافی میکردم🥴😂نمیدونم چکار کنم واقعا این پس ... نامرداد داریی؟ یعنی عقد؟؟ ببین بنظرم فق توهم زدی ک دوسش داری فک کنم زیاد هم چکش میکنی ببین آدم اینجوری آرامش نوآره نمیتونه تو لحظه زندگی کنه چجوری طاقت میاری اخهه ی مدت چکش نکن خونشون نرو ب این فککن اینهمه آدم خوب
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2039 نامرداد داریی؟ یعنی عقد؟؟ ببین بنظرم فق توهم زدی ک دوسش داری فک کنم زیاد هم چکش میکنی ببین آدم اینجو ... اره عقدمولی فکر این پسره نابودم کرده نمیدونم چکار کنم همش فکر میکنم قراره بهش برسم🤧 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
zahra____zz عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 3144 چرا ضایع باشه همه عکسا خودشونو استوری میکنن اگه نکرد دیگه باید قیدشو بزنه😂 بنظرم اگ لایک نکنه آدم پیش خودش ضایع میشه کسی بخواد زیر سنگ باشه ی اقدامی میکنه تازه میکه فامیل هم هستن اونور کوه نیستش ک
مشنگو عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 581 🤧 نامزد داری و هنوز بفکرد اونی 😐 شما که اینجورین چرا نامزد میکنین مگه زندگی مسخره بازیه
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2039 نامرداد داریی؟ یعنی عقد؟؟ ببین بنظرم فق توهم زدی ک دوسش داری فک کنم زیاد هم چکش میکنی ببین آدم اینجو ... یعنی چی فقط توهم دوست داشتنشو دارم؟ 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2039 نامزد داری و هنوز بفکرد اونی 😐 شما که اینجورین چرا نامزد میکنین مگه زندگی مسخره بازیه اره دقیقا مشکلم همینهاگه کراشم وجود نداشتم رابطم با نامزدم خیلی خوب میبود 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
zahra____zz عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 3144 اره عقدمولی فکر این پسره نابودم کرده نمیدونم چکار کنم همش فکر میکنم قراره بهش برسم🤧 ساده ای جقدر زندگیتو فق داری تباه میکنی اگ دوستت داش نمیذاشت عقد کنی بعدشم خیلی ببخشید اما تو الان متاهلی اون مجرده دیگ تورو نمیخواد و الا ی حرکتی میزد
مشنگو عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 581 بنظرم اگ لایک نکنه آدم پیش خودش ضایع میشه کسی بخواد زیر سنگ باشه ی اقدامی میکنه تازه میکه فامیل هم ه ... موضوع کلا عوض شد همون نزاره بهتره 😑
zahra____zz عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 3144 یعنی چی فقط توهم دوست داشتنشو دارم؟ ینی تو ذهنت با خیال پردازیا عاشق شدی عاشق اون توهملتت شدی ک مثلا باهاش باشی خوشبختی
banooo_jan عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 86 یعنی چی فقط توهم دوست داشتنشو دارم؟ در وهله ی اول اینو آنفالو و بلاک کن سعی کن روی ویژگی های مثبت همسرت تمرکز کنیفانتزیای ذهنتو از این به بعد با همسرت تصور کن و اجرا کن
مشنگو عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 581 اره دقیقا مشکلم همینهاگه کراشم وجود نداشتم رابطم با نامزدم خیلی خوب میبود داری با حست گند میزنی به زندگیتوقتی به فردی حس دارین چطوری میتونین با یه نفر دیگه وارد رابطه شید خدایش خودتون اذیت نمیشین
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2039 ساده ای جقدر زندگیتو فق داری تباه میکنی اگ دوستت داش نمیذاشت عقد کنی بعدشم خیلی ببخشید اما تو الان م ... اره میدونمالان متوجه همه چیز هستم ولی بهزم دست خودمنیست نمیتونم درک کنم 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2039 ینی تو ذهنت با خیال پردازیا عاشق شدی عاشق اون توهملتت شدی ک مثلا باهاش باشی خوشبختی اره 😖 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2039 در وهله ی اول اینو آنفالو و بلاک کن سعی کن روی ویژگی های مثبت همسرت تمرکز کنیفانتزیای ذهنتو از این ب ... بلاک و انفالو نمیتونم بکنم فامیل خیلی نزدیکمهنامزدم واقعا ازش سرتره از همه لحاظ مشکل اینه اون به دلم نشستهچکار کنم بتونم اونو فراموش کنم و همه عشقم و فکرم بشه نامزدمبعنی ممکنه همچین چیزی؟ 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻