2777
2789
عنوان

باردارم با شوهرم دعوام شد کتک م زد 😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 69 پست

دیگع باید ارامشتو بخاطر بچه حفظ کنی 

شوهرت بی درکه

ارام باش...

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

برو دسشویی و بگو لک بینی دارم پاشو بریم دکتر بچه یه چیزیش شده درسته یکم اذیت میشی اما برو دکتر و داخل که تنها شدی با دکتر بگو کتکم زده همسرم صداش کنم بهش بگید استرس و ناراحتی نداشته باشم و استراحت کنم بگو بترسون ؟یگه دست روم بلند نکنه دکتر باهات همکاری میکنه بترسونش تا دیگه دست روت بلند نکنه

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

چقدر من ناراحت شدم برات 🥲وقتی به روش میاری فقط روش بازتر می‌کنی و وقیحتر میشه ..در این مورد یا باید ...

نمی تونم هزار بار سر قضیه دعوا کردیم فایده نداره

وای از قدرت عضلانی مردا خبر نداری ؟ اونم تو بارداری زنا بشدت ضعیف و نازک نارنجی میشن...اسی بزنتش اون ...

نمیدونم چی بگم 

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊
اتفاقا گفتم لکه بینی دارم بهش😔

چی گفت

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

اگر خودت همه چی تمومی و اخلاقتم خوبه پس شوهرت کرم داره ویا باید بسازی یا جدابشی حق وحقوقتم بگیری

بببین. دروغ کفتن ربطی ب این قضیه نداره ک طرفت کامل نیست نگه اگ طرف مشکلی داره باید دروغ بگی

چیکار کنم مثلا

برو پزشک قانونی . مدرک دستت باشه حتی اگه الان نمیخای کاری کنی 

بعدا پشیمون میشی ها . اگه بعدا خیانت و فلان کنه دوباره 

میتونی راحت مهریه تو ازش بگیری 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
2809