2777
2789
عنوان

بچه ها به مردی که تعداد همسرایه پیامبر و اماما رو هی به رخ میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابت سن کم ازدواج اقتضای سنی اون زمان بوده مسلمان و مسیحی و ی هودی هم نداره همین ایران باستان خودمو ...

میشه نام منبع و کتابی که درباره ازدواج با محارم و ازدواج کودک زیر۴ سال رو در ایران رو گفته رو بفرمایید؟ 

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               

بگو اونا خیلی کارا میکردن که تو نمی‌کنی. اونا نماز شب میخوندن. روزهای زیادی روزه بودن. پیامبر یه وقتاییتا دو ماه فقط خرما میخورد حتی نون نمیخورد

و اینکه ازدواج تو سن پایین قدیم مسئله ای نبوده. با یه نگاه تو تاریخ می‌بینه سن شاهزاده های هند و جاهای دیگه رو

تو تاریخ هیچوقت کسی به این مسائل گیر نداده. ۵۰-۶۰ ساله این قشقرقو راه انداختن

پیامبر با زن ۱۵ سال از خودش بزرگتر ازدواج کرد. تمام جوونیشو که سنی هست که مردا دوس دارن جذابیتشونو به رخ بکشن و با دخترای مختلف باشن عاشقانه با بانو خدیجه زندگی کرد

اصلا این جماعت قد این نیستن پیامبرو به چالش بکشن

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

در ضمن پیامبر تا زمان زنده بودن حضرت خدیجه با کسی ازدواج نکردن و امام علی هم تا زمان زنده بودن حصرت ...

اصلا اکثر همسرای پیامبر از ازدواجای قبلیشون بچه داشتن. پیامبر اونا رو مثل بچه های خودش بزرگ کرد‌. شوهرشون داد، زنشون داد. هیچوقت نگفت بچه های شوهر قبلی تو به من ربط ندارن

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

میشه نام منبع و کتابی که درباره ازدواج با محارم و ازدواج کودک زیر۴ سال رو در ایران رو گفته رو بفرمای ...

طبق روایات آذرفرنبغ فرخزادان (موبد زرتشتی) در دین زرتشتی، شوهر دادن دختر سه ساله عملی مجاز شمرده می‌شد.در فتوای چهاردهم از روایات آذرفرنبغ فرخزادان نیز می‌خوانیم که پدر می‌تواند دختر 9 ساله‌اش را به ازدواج مردی دیگر درآورد و این دختر اگر پس از مدتی، خواهان جدایی از شوهرش باشد، مرگ‌ارزان (سزاوار اعدام) می‌شود ایضاً دکتر تورج دریایی در کتاب «شاهنشاهی ساسانی» می‌نویسد سرپرست دختر (پدر یا پدربزرگش) می‌توانست او را پیش از رسیدن به سن بلوغ به ازدواج مردی دیگر درآورد، و این دختر «اگر تازه به سن بلوغ رسیده و شوهر خود را ترک می‌کرد، سزاوار مرگ بود»

میشه نام منبع و کتابی که درباره ازدواج با محارم و ازدواج کودک زیر۴ سال رو در ایران رو گفته رو بفرمای ...

پرفسور آرتور کرسيتين سن که ميتوان گفت شايد اولين نفری بود که به طور آکادميک وعلمی در ازمينه ايران ساسانی تحقيق کرده به صراحت ميگويد ازدواج بامحارم در ميان ايرانيان زرتشتی عصر ساسانی نوعی عبادت به شمار ميرفت