2777
2789
عنوان

چیکار کنم تو عروسیا جوگیر میشم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 36 پست
اتفاقا کار خوب تو میکنی کسی ک عین افسرده ها بشینه تو عروسی مشکل داره 😅

من پسرونه هم میرقصم یعنی دستمالو میگیرم هلیکوپتری دستمالو میلرزونم

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

من دقیقا همونی که تو میگی 😐 عین افسرده ها به تماشای رقاص ها اومدم 🤣

😃 شما هم مشکل نداری شما فقط درونگرایی 

استاتر برون گرا 

من منظورم آدمی بود ک میشینه یه گوشه اخم میکنه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا کار خوب تو میکنی کسی ک عین افسرده ها بشینه تو عروسی مشکل داره 😅

فکر کنم من مشکل دارم 😂

کلا همینم نه تو عروسی نه تو جمع اهل بگو و بخند نیستم 

کم پیش میاد خیلی صمیمی باشم😬💔

از بچگی اینطورم

2805
فکر کنم من مشکل دارم 😂کلا همینم نه تو عروسی نه تو جمع اهل بگو و بخند نیستم کم پیش میاد خیلی صمیمی ب ...

نه شمام مشکل نداری شما فقط درونگرایی 

من منظورم آدم های بود ک میشین تو عروسی اخم و تخم میکنن انگار  پدر کشته گی دارند 🥲😀

😃 شما هم مشکل نداری شما فقط درونگرایی استاتر برون گرا من منظورم آدمی بود ک میشینه یه گوشه اخم میکنه

آره دقیقا درونگرام جمع رو دوست ندارم با تنهایی حال می‌کنم زیاد اهل صحبت کردن نیستم و بی حوصله ام😐🤦🏻‍♀️

ولی اگه بگن برون گرایی بدتره یا درونگرایی قطعا درون گرا بودن بده😶

ما هیچ گاه به امروز برنمیگردیم هر چه را لازم است بردارید🫴🏼
نه منم عین خودتم🤣🤣🤣🤣حالا تو عروسی نزدیکا جوگیر میشی من تو عروسی ۷پشت غریبه اینجوریم

🤣🤣 تو دیگه خیلی سرحالی 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

🤣🤣🤣🤣🤣عاشقتم

راه حل بده🤣

خوبه دیگه بقیه رو هم شاد میکنی😂😻

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

آره دقیقا درونگرام جمع رو دوست ندارم با تنهایی حال می‌کنم زیاد اهل صحبت کردن نیستم و بی حوصله ام😐🤦 ...

درونگرا بودن هم بد نیست هرکسی با یه چیزی کیف میکنه 

خود من میانه هستم  گاهی به شدت درونگرا گاهی هم به برونگرا 

اصلا درونگرا یا برونگرا بودن ایراد نیست 

ولی من کلا منظورم با آدمی بود ک عین آدم عذا دار میاد تو عروسی مردم اخم میکنه 

وگرنه درونگرایی ایراد نیست 

2810