2777
2789

تایپیک های قبلم کامل توضیح دادم.

اصلا نمیخوام تا اخر سال اینجوری باشه

دانش اموزام دارند میفهمند من عرضه ندارم کلاسو مدیریت کنم

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

اینجا اخه؟؟؟😐

حداقل معلمارو تگ کن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

خیلی مهربونی؟ 

بنظرم سخت گیر باش تکلیف زیاد بده درمورد مسائل غیردرسی اصلا باهاشون صحبت نکن 

سعی کن رفتارت خشک و جدی باشه 

و اگه دیدی واقعا سرصدا میکنن چنتاشونو بفرست برن دفتر حساب کار دست همه میاد رسمی رفتارکن

باید جدی باشی سرشون داد بکش 

بعدازاینکه سرشون دادزدی سریع بهشون بگو که احترام هادیگه ازبین رفته مازمان شما به معلمامون احترام میزاشتیم

بگو اگه درست رفتارنکنیدمشروطتون میکنم حتی اگه ۲۰بگیرید 

بهشون بگو بامن لج کنید صدبرابربدترباهاتون لج میگم حواستونو جمع کنید بگو مشروطتون میکنم 

پس حد وحدودخودتون رو بدونید 

فردا صبح اصلا رو نده به محض اینکه رسیدی کلاس گربه رو دم حجله بکش یجوری سرشون داد بکش برینن جاشون 

خواهراین تنهاراهه منم معلمم

سلام دوست عزیز میشه بفرمایید کلاس چندم تدریس میکنید و دقیقا مشکلتون چی هست ؟!

متوسژه اول 

بی تجربه بودم 

از اول اروم بودم و حتی از دانش اموزام میترسیدم.

اونا هم منو معلم بد میدونستند که تدریس بلد نیست

حالا ازشون نمیترسم سرشون داد میزنم اما دیگه منو جدی نمیگیرند.

چون جدی نبودم

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست
بهشون بگو بامن لج کنید صدبرابربدترباهاتون لج میگم حواستونو جمع کنید بگو مشروطتون میکنم پس حد وحدودخو ...

برینن جاشون؟؟!!

از شما خانم معلم بعیده این مدل حرف زدن!!!

2809