2777
2789
عنوان

میگن قبل بدنیا اومدن خدا از ادم میپرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 51 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

اره دیگ روحت یه سری کمبود داره مثلا قوی نیستی 

میای تو یه شرایط سخت قرار میگیری به مرور روحت قوی میشه

این یه مثال بود برای همه کمبودهای روحت همینطوریه 

دلم عمیقاً یه روز آروم و بی دغدغه می خواد که بدون صدای آلارم بیدار شم، فکرم مشغول گذشته و آینده نباشه و با خیال راحت چاییمو بخورم. دوستامو دعوت کنم خونه و ناهارو باهم بپزیم و دور هم حرف بزنیم و بخندیم، عصر بریم کافیشاپ و بدون فکر مشغول خوردن قهوه و مکالمه های عمیق باشیم، شب بی توجه به این که فردا چیکار دارم درگیر انتخاب کردن فیلم ترسناک باشم که وقتی پیتزا میرسه بذارمش باهم ببینیم، و تا آخر شب از ترس خوابمون نبره، بازی کنیم، آهنگ بذاریم، سیگار بکشیم و انقدر خسته شیم تا ناخوداگاه بدون اورثینک و اضطراب کارای فردا خوابمون ببره. حقیقتاً توی این روزای شلوغ و پر کار، از ته دل نیاز دارم یه روز آروم، ساده و قشنگ داشته باشم تا باطریم خراب نشه و بتونم ادامه بدم.-دیاکو//.تو تنها کسی هستی که وقتی می خندی خوشگلی، گریه می کنی خوشگلی، عصبانی می شی خوشگلی، استرس داری خوشگلی، خسته ای خوشگلی، و اون وقتایی که اصرار داری که اصلا قیافت خوب نیست، اون وقتا از همیشه خوشگل تری....(:

بله در عالم ذر این اتفاق میوفته 

نه اینکه اینجا خوش بگذره، نه! 

اینجا برای رشد انسانه 

مُحاق:حالت ماه در سه شب آخر خود🌒 زمانیکه سعی کردم خودم باشم بهترین ورژنی بوده ک همیشه میتونستم باشم! اما برعکس هروقت خواستم ادای آدمیو درارم ک همه دوسش دارن یا چ میدونم خاص باشم یا شبیه به کسی باشم،گند زدم!!! و اصلا از خودم راضی نبودم اون زمان!!راااااحت بگیر رهاا باش،اینجوری واقعا ارتقا میدی شخصیتت رو🥳چ بسا بقیه افراد، این مدلی بیشتر جذبت میشن.اصیل بودن کار هرکسی نیست🤜🏻

یه چیز بگم بخندید ؟!😂

در مورد شما نمیدونم چی نشونتون دادن

یا چی بهتون گفتن که متولد شدن رو انتخاب کردید

درمورد خودم میدونم

یعنی واضح و مبرهنه بر من

حتما اونجا هم مثل اینجا دقتم کم بوده 

توی افکار خودم بودم

گوش که نمیدادم چی میگن

نفهمیدم اصلا قضیه چی بوده

قبول کردم 😂😂

یعنی اون نیازمندی که سر چهار راه گدایی می کرده چی دیده که خواسته ب این دنیا بیاد؟؟؟؟ فکر نمی کنم این موضوع صحت داشته باشه حتما تحقیق می کنم در موردش و چیزی فهمیدم تاپیک می کنم

دعا کنید خدا شفامو بده
2809