2777
2789
عنوان

مامانم همش به نمازم گیر میده

128 بازدید | 16 پست

ینی من فقط ۷ روز پریودم از دستش در امانم به محض اینکه روزهفتم از حموم درمیام دیگه شروع میکنه نماز خوندی؟نمیخوای نماز بخونی؟نمازت دیرنشه ها

باورکنین بارها بهش گفتم نماز من به کسی ربطی نداره میگه نه ما وظیفمونه بگیم بهت

میگم اقا من همینجا دارم میگم شما وظیفتونه انجام دادین خیلی بیشتر از اون چیزی که باید دیگه ولم کنین خیر سرم بیست سالمه عین بچه های ۱۵ ساله کنترلم میکنن

یه روز خوبه باز فرداش شروع میکنه دیگه اعصابمو به هم ریخته هرچی بهش میگم فایده نداره بابام قبلا میگف ولی بهش گفتم به خودم مربوطه دیگه بی خیال شد ولی مامانم نمیدونم چرا ول نمیکنه

هردوشون منو از هرچی دین و خداو پیغمبره زده کردن با این اخلاقای مزخرفشون اه اه

فقط بگین من باید چیکارکنم دیگه ینی کافیه برم سراغ یه کاری فوری عین میگ میگ میاد بالاسرم.نمازتو خوندی داری این کارو میکنی و هزارتا حرف دیگه

ی بار نخونی اوکی میشه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

کار مادرت اشتباس  تکرار زیادی آدمو لجباز میکنه  نیتش درسته ولی بد داره اجرا میکنه

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

خدا خودش میگه لا اکراه فی دین ،بنده هاش دست بر نمیدارن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

مامان من که تهدید میکرد اگه نمازم تموم بشه ببینم اقامه نبستی هرچی دیدی از چشم خودت دیدی با این کاراش ازش متنفر شدم الانم که نزدیک ۴۰ سالمه ازش بدم میاد😖

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔
واقعنمتازه این یه نمونشه اینا تو پوشش و رفت و امدای منم نظر میدن همش

ای خدا چز بگم فقط خدا بهت صبر بده انگار بچه ای🤦‍♀️🤦‍♀️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
نخواستم نیت خیرشو اه

اگه سعید عزیزی رو قبول داره کلیپ اونو نشونش بده

بهش بگو بخاطر این رفتارش از نماز زده‌ش میکنی شاید اثر بذاره

برا دل خودت بخون برا خدا بخون  به مادرت و حرصی شدن از دستش اهمیت نده خواهرجون

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

نه دیگه دوست ندارم بخونمبهش میگم خودم یادم هست بازم ول نمیکنه

کاش خانواده ها انقدر سخت نمیگرفتن من مامانم منو نماز خون کرد ولی نه انقدر که دلزده بشم 

منم پسرم أهنگ دوست دارکوچیکه تو محرم یا همین ایلم فاطمیه اصرار کنه براش میزارم که دلزده نشه ولی بهشم میگم که بهتره گوش ندیم

به حکمتش دل بسپار(خدا)
2809