2777
2789

هر هفته چهارشنبه ها 

اما الان ک پاییزه چون اتفاقات بدی تو پاییز برام افتاده تایمش بیشتر شده هر هفته سه روز باید برم 

چون این فصل از سال مدام ب خودکشی فکر میکنم و دوز داروهامم میبرن بالاتر 

دلم خیلی برات تنگ شده :/ولی لعنت ب خودم ک مقصر همه چی ام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

هفته ای 40 دقیقه 

700ت

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

۷۵۰ تومن ۴۵ ۴۰ مین

مبلغ بالاییه 

اما اگه شکاف های درونمو پر کنه ارزش داره 

قم اینجا حدود ۴۰۰ تومنه تایمشم همین حدوداس 

اما فقط مجبورت می‌کنه حرف بزنی فقط شنونده اس چند جلسه رفتم اصلا راهکار نداد این طبیعیه ؟

مبلغ بالاییه اما اگه شکاف های درونمو پر کنه ارزش داره قم اینجا حدود ۴۰۰ تومنه تایمشم همین حدوداس اما ...

همونم ي نوعش هست روانكاوي اينجوريه ك بيشتر تو حرف ميزني

بعضيا سالها ميرن روانكاوي و خيلي خوبه اما هزينه ش ما نداريم

همونم ي نوعش هست روانكاوي اينجوريه ك بيشتر تو حرف ميزنيبعضيا سالها ميرن روانكاوي و خيلي خوبه اما هزي ...

از کجا تشخیص بدم از اون روانشناسایی که راهکار میده 

تخصصشون اسم خاصی داره ؟

از کجا تشخیص بدم از اون روانشناسایی که راهکار میده تخصصشون اسم خاصی داره ؟

ايناي ك روانكاوي ميكنن تعدادشون زياد نيست 

قبلا ب اسم روانكاو بودن الان فكر كنم اينطور نباشه

نه چيز خاصي نيست رشته هاشون روانشناسي عمومي روانشناسي باليني روانشناسي تربيتي و مشاوره  هست

ك بعد خودشون ميرن توي زمينه هاي تحصصي تر مثلا

در زمينه طرحواره درماني

خطاي شناحتي

يا درمان وسواس افسردگي …

زوج درماني

بعد از طلاق

و همينطوري ريز ميشه اينا زمينه هايي هست ك خودشون تعيين ميكنن بر اساس كارگاهها و دوره هاي اموزشي ك رفتن

..

مشكلت چيه

ايناي ك روانكاوي ميكنن تعدادشون زياد نيست قبلا ب اسم روانكاو بودن الان فكر كنم اينطور نباشهنه چيز خا ...

حال دلم خوب نیست 

مشکلات رفتاری شخصیتی دارم مثل اضطراب اجتماعی ، گوشه گیری ، خجالتی بودن ،نه گفتن و..

و اینکه بشدت شکاک و بد بینم یعنی همش اینجوریم که الان نصف شبه صدا اومد قطعا دزد اومده تو تاکسی و اسنپ هم سوار میشم تا به مقصد برسم چند بار سکته کردم و برگشتم 

حال دلم خوب نیست مشکلات رفتاری شخصیتی دارم مثل اضطراب اجتماعی ، گوشه گیری ، خجالتی بودن ،نه گفتن و.. ...

من نميدونم ريشه مشكلت چي ميتونه باشه

اما خودت در مورد طرحواره ها سرچ كن ببين ب وضعيتت ميخوره يا نه 

يا در مورد خطاي شناختي هم مطالب بخون 

بنظرم مشكل اصليت اضطراب هست

اضطراب درمانش با روانشناس باليني هست توي بعضي سايتها مطالب خوبي نوشته در مورد راهكاراش

يادمه ي بار توي سايتي ك اسمش يادم نيست راهكارهايي در مورد افزايش  عزت نفس داده بود ك خيلي خوب و مفيد بود

وقت بذار و اينجور سايتهارو پيدا كن

يا بگو كتاب بهت معرفي كنه

شنيدم كتاب از حال بد ب حال خوب كتاب خوبيه در موردش تحقيق كن 

2809