2777
2789
عنوان

خمیر پیتزا😭

164 بازدید | 27 پست

دوستان تو دستور تهیش نوشته بود ک ی قاشق خمیر مایه و یک قاشق شکر و یک پیمانه اب ولرم رو غاطی کن روش رو بپوشون ک عمل بیاد ک روش باید حباب بزنه و لی من ده دقیقه ک منتظر موندم حباب نزد ب نظرتون چرا؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جای گرم کذاشتی یا نه؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
2804
ن نذاشتم ولی خب اب ولرم رو ب گرم بود

آب یا شیر ولرم +جای گرم 

ولی من گاها ده دقیقه هم نمیزارم بمونه و اردو قاطیش میکنم زیاد توجه نمیکنم😁

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
آب یا شیر ولرم +جای گرم ولی من گاها ده دقیقه هم نمیزارم بمونه و اردو قاطیش میکنم زیاد توجه نمیکنم😁

جدی فک کردم حتما باید حباب بزنه منم چون عجله داشتم غاطی کردم مواد رو الان خمیرم رو تو ی ظرف گذاشتم روش هم پوشوندم بعد روش کاپشن گذاشتم ک گرم باشه خوبه؟

رو تاریخش نوشته تا ۲۰۲۵

اون تاریخ برای وقتیه که جلدش باز نشده 

از موقع باز شدن باید تو کمتر از ۳ ماه اینا استفاده اش کنی چون از این تایم که بگذره به خوبی قبل زود عمل نمیاد 

2809
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792