2777
2789
عنوان

ی روز به داداشم توهین کردم

115 بازدید | 18 پست

ی روز به داداشم توهین کردم و اون خیلیییی ناراحت شد حالا حدودا ۳تا سال داره میگذره. و البته اونم به من بعدش فک کنم توهین کردااا  

حالا اصلا فک نکنم یادش باشه که این کارو کردم و کوچک بودم یعنی الان  تازه ۱۵سالمه و اون ۱۷ سالش  بنظرتون حق الناس بگردنمه من توبه کردم ولی نمیتونم یاد آوری کنم دوباره بهش بر میخره  

بنظرتون خدا دیگه منو بخشیده؟؟؟

نه از وطن شانس آوردیم نه از هم وطن:/

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

یه هدیه براش بگیرید

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَ اگر میخایید نذر کنید برای حاجتتون، برای عید غدیر نذر کنید💚بیایید غدیر رو عاشورایی برگزار کنیم 😍چه بگویم که علی کیست😍رفته ساقی که قدح پر کند و برگردد🌺عرش را غرق تهیر کند و برگردد🌺دیر یا زود ولی می‌رسد از راه اخر🌺یک نفر عین علی می‌رسد از راه اخر🌺مینویسم که شب تار سحر میگردد🌺یک نفر مانده از این قوم که برمی گردد🌺ان شاء الله.✌️ما_ملت _امام حسینیم. گر به دولت برسی مست نگردی مردی🌷گر به ذلت برسی پست نگردی مردی🌷اهل عالم همه بازیچه دست هوسند🌷گر تو بازیچه این دست نگردی مردی🌷با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح💓صبح دولت بدمد، شادی ما پشت در است💓گر که ریزد خون من آن دوست رو پای کوبان جان برا فشانم بر او💞رقص جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند💞در آن نفس که بمیرم در آرزوی تو باشم 🥀بدان امید دهم جان که خاک کوی تو باشم 🥀به وقت صبح قیامت که سر ز خاک بر ارم🥀به گفتگوی تو خیزم، به جستجوی تو باشم🥀گرفتارم، گرفتارم یا ابالفضل💔گره افتاده در کارم یا ابالفضل💔دعایی کن دوباره چند وقتیست💔هوای کربلا دارم یا ابالفضل💔تمام لذت عمرم در همین است که مولایم اميرالمؤمنين است💓اشهد ان علی ولی الله💓عاشق شعرم

آخه توهینم بد بود نقص صورتشو گفتم

الان بعد اینهمه سال دوس داری دوباره بری تو مخش؟ ول کن 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

آره حق بانو الان ی دفعه عذاب وجدان گرفتم بنظرت خدا می‌بخشه ؟؟توروخدا کمک کن

چه‌ ربطی به بخشش خدا داره مطمئن هم باش داداشت بخشیده و فراموش کرده تکرار مکررات نکن 

عزیزم ممکنه نبخشیده باشه ؟؟؟

خیر ممکن نیست اگر نبخشیده بود به روت میزد تا همین امروز ول کن آتیش زیر خاکستر نشو 

2809